Facebook Pixel «Σωθήκαμε με νίκη απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»
| 2014-04-06 23:28:00

«Σωθήκαμε με νίκη απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

«Σωθήκαμε με νίκη απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Συγχαρητήρια μοίρασε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα ύστερα από την επικράτηση επί του Ολυμπιακού και την οριστική σωτηρία του ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Ήταν μια σημαντική μέρα σήμερα για μας. Γιατί καταφέραμε να οριστικοποιήσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Πετύχαμε σπουδαία νίκη επί της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν. Ο κυριότερος λόγος ήταν η θέληση που είχαμε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα που κατοχυρώθηκε η παραμονή, να πούμε ότι ήταν δύσκολη η χρονιά, μετά την περσινή πολύ καλή πορεία. Υπήρξαν πολλές αλλαγές με προπονητές και παίκτες. Η ομάδα πέρασε από δύσκολες συγκυρίες, όμως έδειξε ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα, να κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον. Συγχαρητήρια σε όσους ενεπλάκησαν, παίκτες διοίκηση, προπονητές και κόσμο. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ σήμερα. Η ομάδα πρέπει να κοιτάζει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα».

Για την πίστη και το πάθος των παικτών: «Ο πρώτος παράγοντας ήταν η πίστη και η θέληση και στην διάρκεια της εβδομάδας επικεντρωθήκαμε σε αυτό. Είχαμε και καλή αμυντική οργάνωση την οποία τη δουλέψαμε. Θα με λέγατε τρελό εάν το πίστευα. Δεν περίμενα τα γρήγορα γκολ και το να προηγούμαστε. Στα προηγούμενα ματς όμως που κάναμε πολύ καλή προσπάθεια η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Σήμερα μας επιστράφηκε με τον καλύτερο τρόπο».

Για το εάν του έχει γίνει πρόταση να μείνει και του χρόνου: «Το πιο δύσκολο είναι να δίνεις κάθε μέρα κίνητρα στους παίκτες. Σας αντιστρέφω την ερώτηση, γιατί ο Ολυμπιακός, που πρέπει να παίζει παντού σαν Ολυμπιακός, είχε λιγότερο κίνητρο σήμερα; Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, είναι το δυσκολότερο πράγμα της δουλειάς μας να κρατάς την ομάδα με κίνητρο. Δεν μου αρέσει να τοποθετούμαι με προχειρότητα ή επιπολαιότητα. Κάθε πράγμα στην ώρα του. Τώρα είναι ώρα χαράς. Θα συζητήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε. Τέλος για το πως λειτουργήσαμε στην επανάληψη ήταν μία καθαρά συνειδητή επιλογή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags