Facebook Pixel «Κουράστηκα με αυτές τις καταστάσεις…»
| 2011-04-17 21:47:00

«Κουράστηκα με αυτές τις καταστάσεις…»

«Κουράστηκα με αυτές τις καταστάσεις…»

Απογοητευμένος από τα όσα βλέπει και ζει στα ελληνικά γήπεδα δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έκανε παράπονα για την φιλοξενία του Ολυμπιακού Βόλου, την διαιτησία και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του…
 

Μάλιστα, ο Πορτογάλος έκανε μόνο μία τοποθέτηση στην συνέντευξη Τύπου και αρνήθηκε να δεχθεί ερωτήσεις.

Αναλυτικά είπε:

Παναθηναϊκός ήρθε να νικήσει, από την άλλη ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα έκανε ότι μπορούσε για να νικήσει για τα πλέι οφ. Ο Άρης επίσης έπαιζε με τους ίδιους στόχους. Πολλές φορές πρέπει να σκεφτόμαστε ότι το αποτέλεσμα ενός αγώνα μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα για κάποιον άλλο. Ολοκληρώνονται τέσσερις μήνες που είμαι εδώ στην Ελλάδα, μία χώρα που την αγαπάω και γνώρισα φανταστικούς ανθρώπους.

Όμως έχω κουραστέι πλέον να βρίσκομαι μπροστά σε καταστάσεις που ως επαγγελματία δεν μου αρέσουν, έχω κουραστεί πραγματικά. Μόλις μπορέσετε να δείτε ότι ο Παναθηναϊκός με δέκα και με εννέα ποδοσφαιριστές κυνήγησε τη νίκη, δεν μπορώ να μην μιλήσω για τον διαιτητή, γιατί ποτέ δεν αποβάλλεις κάποιον όταν δίπλα υπάρχει άλλος συμπαίκτης του. Υπήρχε ένα πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας.

Επίσης υπήρχε μία αντίστοιχη φάση για εμάς που ο ρέφερι δεν είδε και συνεχίσαμε με δέκα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Μετά ισοφαρίσαμε και παίξαμε με εννέα, αλλά αυτό που με φοβίζει είναι πως οι διαιτητές δεν βλέπουν υπέρ μας τις φάσεις που μας γίνονται και βλέπουν μόνο τις εναντίον μας. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Βγαίνουμε στα πλέι οφ, αλλά είναι πράγματα που πρέπει να αναφέρω. Εμείς ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε, για το ευ αγωνίζεσθε.

Οι φίλαθλοι μας πρέπει να κατανοήσουν ότι πολλές φορές συνέβησαν πράγματα που δεν μπορούν να συμβαίνουν σε αγώνες επαγγελματικού πρωταθλήματος. Όταν δεν παίζουμε καλά, είμαι ο πρώτος που το λέω. Όμως ο στόχος μου είναι να απελευθερώσω τους ποδοσφαιριστές μου απ' όσα ακούγονται και να παίξουν μπάλα. Όταν όμως υπάρχουν αδικές, δεν μπορώ να κάνω κάτι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags