Facebook Pixel «Μακάρι να μπορούσαν και οι δύο»
| 2011-04-17 22:00:00

«Μακάρι να μπορούσαν και οι δύο»

«Μακάρι να μπορούσαν και οι δύο»

Πικραμένος εμφανίστηκε, παρότι ο ίδιος το... αρνήθηκε, ο Σάκης Τσιώλης μετά την ανευ αντικρίσματος νίκη του Άρη στην Ξάνθη, μιας και λόγω της νίκης του Ολυμπιακού Βόλου οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ.

«Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό Βόλου που έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και δίκαια είναι στα πλέι οφ. Μακάρι να μπορούσαν και οι δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός Βόλου όμως έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ας μην κρυβόμαστε πίσω από τα δικά μας λάθη», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Άρη.

«Θέλω να πιστεύω ότι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αρης θα είναι ακόμη καλύτερος και ενδεχομένως να μην χρειαστεί να περάσουμε από αυτή τη διαδικασία για να είμαστε εκεί που ανήκουμε, δηλαδή στα πλέι οφ και στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό Βόλου που έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και δίκαια είναι στα πλέι οφ. Μακάρι να μπορούσαν και οι δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός Βόλου όμως έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ας μην κρυβόμαστε πίσω από τα δικά μας λάθη.

Το δικαιούνταν η ομάδα του Βόλου», είπε και ρωτήθηκε για τη νίκη της ομάδας του Βόλου επί του Παναθηναϊκού, όπου απάντησε ότι «δεν έχω δει το παιχνίδι και δεν έχω άποψη». Εκεί αναφέρθηκε στα ανάμικτα συναισθήματά του. «Από τη μία πλευρά είμαι χαρούμενος για ότι πέτυχε η ομάδα του Βόλου, αλλά και γιατί ως μέλος πλέον της οικογένειας του Αρη κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και κάναμε περήφανο και πάλι τον κόσμο. Μένει όμως η πικρία που ήρθε και πάλι ο κόσμος δίπλα μας και φεύγει δίχως να έχει υλοποιηθεί ο στόχος».

Σε ερώτηση σχετική με το μέλλον, υποστήριξε ότι «ο Αρης πρέπει να ξεκινήσει να σχεδιαστεί και σιγά-σιγά να αποβάλλει κάποια θέματα νοοτροπίας και να μην περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να μπει στα πλέι οφ, αλλά με τη δυναμική που έχει, να διεκδικεί υψηλές θέσεις και όχι μόνο την είσοδο στα πλέι οφ. Αν πάντως μπαίναμε στα πλέι οφ σίγουρα δεν θα καταλήγαμε 5οι βάσει του ότι ήμασταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κι αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι αντέξαμε μια ρώσικη ρουλέτα πέντε παιχνιδιών».

Ερωτηθείς για το τι κρατάει από τις αγωνιστικές στις οποίες ήταν στον πάγκο του Αρη, απάντησε ότι «κρατάω την δυναμική του κόσμου και την προσπάθεια που έκανε όλη η ομάδα», για να συμπληρώσει. «Αυτή η συμπαράσταση του κόσμου, για μένα που είμαι 35 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ήταν αναμενόμενη. Ηρθα στον Αρη, για τον Αρη και όταν βρήκα κάποιους παίκτες είπα ότι σε αυτούς θα στηριχθώ περισσότερο. Επαναλαμβάνω όμως ότι ήρθα για τον Αρη, για τον κόσμο του Αρη, γιατί ξέρω τι εστί Αρης».

Σχετικά με τα συμπεράσματα που αποκόμισε επί των αγωνιστικών είπε πως «πράγματι πλέον ξέρω τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας και τι πρέπει να διορθώσουμε. Ένα κομμάτι, όπως προείπα, είναι η νοοτροπία, γιατί ο Αρης δεν πρέπει να κυνηγάει κι αυτό το ήξεραν οι παίκτες. Θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags