Facebook Pixel «Αν όλα πάνε καλά, θα μείνω και τρίτη χρονιά»
| 2011-04-17 23:13:00

«Αν όλα πάνε καλά, θα μείνω και τρίτη χρονιά»

«Αν όλα πάνε καλά, θα μείνω και τρίτη χρονιά»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε πανευτυχής που παρέμεινε στον Ολυμπιακό και για το πρωτάθλημα που πήρε, τόνισε πως ποτέ δεν είχε πρόταση από τη Μπιλμπάο και μίλησε για την επόμενη ημέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευχαριστημένοι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Όσο για το ματς είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ξέρω πως θα με ρωτήσετε για την επομένη σεζόν. Εγώ έχω να πω ότι από αύριο θα ξεκινήσουμε τη δουλειά για την επομένη χρόνια", τόνισε αρχικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε και συνέχισε: "Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, όλοι είναι ικανοποιημένοι από μένα, κι εγώ από όλους. Ο ολυμπιακός με υποδέχτηκε πολύ καλά και την πρώτη φορά και από τη στιγμή που όλα πάνε καλά θα μείνω και μια τρίτη χρόνια".

Δεχτήκατε πρόταση από την Μπιλμπάο;
"Όχι καμιά πρόταση. Ξέρω ότι έχουν γραφτεί διάφορα πράγματα αλλά δεν υπήρχε τίποτα".

Ποιο ήταν το πιο δυνατό κομμάτι της χρόνιας αυτό που αποτυπώθηκε στη μνήμη σας;
Το καλύτερο που μου μένει στη μνήμη είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και οι ποδοσφαιρικές φάσεις που δημιουργήσαμε μου άρεσαν πολύ. Όσο για τα άσχημα πάντα σκάφτομαι τις ήττες και ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ μου έχουν μείνει. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι παθιασμένος αλλά θα ήθελα να μην γίνονται τόσα ματς κεκλεισμένων των θυρών και πρέπει να κάνουμε όλοι μια προσπάθεια γι αυτό. Θέλω η είδηση μετά από κάθε ματς να είναι η ότι ο ολυμπιακός έπαιξε καλά και όχι κάποιο πρόβλημα στα γήπεδα.

Όσον αφορά για τον MVP: Δεν είναι σωστό ο προπονητής να διαλέξει και να ψηφίσει ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης. Αυτό που προσπαθούμε είναι όλη η πρόσφορα των παικτών να συνθέτει τη δυναμική του ολυμπιακού.

Για τον Αντώνη Νικοπολίδη: "Πιστεύω ότι είμαστε τυχεροί που μοιραστήκαμε αυτές τις στιγμές με τον Αντώνη. Νιώθω τυχερός που γνώρισα τον Νικοπολίδη αυτά τα δύο χρόνια".

Όσον αφορά τη νέα χρονιά και το Τσάμπιονς Λιγκ: "Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ο πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αυτό που θέλουμε είναι να διατηρήσουμε το στυλ που έχουμε και να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο. Γνωρίζουμε πως κάποιες φορές παίζουμε απέναντι σε ομάδες που κλείνονται και πρέπει εμείς να πάρουμε μεγάλο ρίσκο. Εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags