Facebook Pixel Το θαύμα της Βαλένθια... δώρο στην Ελλάδα!
| 2014-04-11 00:33:00

Το θαύμα της Βαλένθια... δώρο στην Ελλάδα!

Το θαύμα της Βαλένθια... δώρο στην Ελλάδα!

Μαγική βραδιά η αποψινή για την Βαλένθια, καθώς πήρε μία ΕΠΙΚΗ πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ νικώντας στην παράταση 5-0 την Βασιλεία, τη στιγμή που είχε χάσει 3-0 στο πρώτο ματς!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αλκαθέρ που έκανε χατ τρικ και... καθάρισε μόνος του την πρόκριση. Ο Ισπανός άσος έκανε το 1-0 στο 38', ο Βάργκας έκανε το 2-0 στο 43' και ο Αλκαρέθ ξαναχτύπησε στο 70' για το 3-0.

Το σκορ αυτό οδήγησε το ματς στην παράταση, όπου έγινε... χαμός. Η Βασιλεία έμεινε με 9 παίκτες, μετά τις δύο κόκκινες σε Ντίαζ και Σαουρό και η Βαλένθια με γκολ των Αλκαρέθ στο 113' και Μπερνάτ στο 118' έκανε το 5-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά σε ένα μοναδικό πάρτι!

Η νίκη αυτή έστειλε στα... ουράνια τους οπαδούς της Βαλένθια (οι οποίοι δεν πίστεψαν στην ανατροπή και δεν γέμισαν το γήπεδο!!!) και έκανε ένα μεγάλο δώρο στην Ελλάδα, αφού η Βασιλεία δεν πήρε την πρόκριση και έτσι η Ελβετία δεν θα μας περάσει στην 12η θέση στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ.  Αυτό σημαίνει πως ο πρωταθλητής και την σεζόν
2015-16 θα πηγαίνει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι λοιπόν, στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι οι Γιουβέντους, Μπενφίκα, Βαλένθια και Σεβίλλη.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags