Facebook Pixel Η πρώτη "μεταγραφή" του ΠΑΟΚ!
| 2014-04-11 08:32:00

Η πρώτη "μεταγραφή" του ΠΑΟΚ!

Η πρώτη "μεταγραφή" του ΠΑΟΚ!

Ποιος είναι ο πρώτος παίκτης που πάει να κλείσει ο Δικέφαλος για τη νέα χρονιά; 

Δύο παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους και την ποιότητα τους, είναι οι δύο μεταγραφές του Ιανουαρίου, δηλαδή οι Μπίμπρας Νάτχο και Χουάν Ινσαουράλδε, με αποτέλεσμα να υπάρχει ξεκάθαρη επιθυμία να παραμείνουν στην Τούμπα τουλάχιστον και την επόμενη σεζόν. Για την περίπτωση του Ισραηλινού έχουμε αναλύσει αρκετές φορές τα δεδομένα και τις δυσκολίες που υπάρχουν να μείνουν μακριά από τον 26χρονο μέσο οι σειρηνές μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.


Στην περίπτωση, όμως, του Αργεντινού στόπερ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη πιστεύουν πως μπορούν να τον πάρουν ακόμη κι ως ελεύθερο από τη Σπαρτάκ Μόσχας, παρότι υπάρχει ρήτρα αγοράς 2 εκ. ευρώ. Τι είναι αυτό που κάνει τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισιόδοξα; Πρώτον, η σφοδρή επιθυμία του ίδιου του Ινσαουράλδε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και δεύτερον το γεγονός ότι η Σπαρτάκ έχει έξι στόπερ και πολλούς ξένους παίκτες στο ρόστερ της και από τι στιγμή που δεν υπολογίζει στον Αργεντινό πιθανόν να θέλέι να τον ξεφορτωθεί.

Η στρατηγική του Τσιστιακόφ

Το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ που είχε κάνει αποκλειστικά τη διαπραγμάτευση για να έρθει ο Ινσαουράλδε στην Τούμπα το Γενάρη και αυτό που περιμένει να δει για να κάνει κρούση στη ρωσική ομάδα είναι τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή της. Εφόσον, δεν υπάρχει θεαματική στροφή από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μοσχάς, τότε οι πιθανότητες για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον Ινσαουράλδε με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι είναι πολλές.

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags