Facebook Pixel Σιγά μην έλειπε!
Ποδόσφαιρο
| 2014-04-11 23:42:00

Σιγά μην έλειπε!

Σιγά μην έλειπε!

Έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Σίτι μετά τον τραυματισμό του είναι ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «πολιτών» για το κυριακάτικο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», το οποίο θα κρίνει πολλά στη «μάχη» για τον τίτλο στην Αγγλία.

Ο Αργεντινός στράικερ έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς τους τελευταίους μήνες, με συνέπεια η τελευταία εμφάνισή του σε αγώνα των «σίτιζενς» να είναι στην ήττα 2-1 από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», στις 12 Μαρτίου. Παρ' όλα αυτά, ο «Κουν», ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ με 15 γκολ σε 17 αγώνες, ξεπέρασε τα προβλήματά του και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μανουέλ Πελεγκρίνι για το μεθαυριανό ντέρμπι.

«Ο Σέρχιο είναι εντάξει» δήλωσε ο Χιλιανός προπονητής σε σημερινή συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε: «Προπονήθηκε όλη την εβδομάδα κανονικά με την ομάδα, επομένως δεν έχει πρόβλημα. Είναι πολύ σημαντικό που επέστρεψε. Είναι παίκτης κορυφαίας κλάσης, είναι πολύ δύσκολο για την άμυνά τους να τον σταματήσει κι επομένως είναι πολύ σημαντικό για μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags