Facebook Pixel Ένα βήμα πιο κοντά με «τεσσάρα»
| 2011-04-18 17:59:00

Ένα βήμα πιο κοντά με «τεσσάρα»

Ένα βήμα πιο κοντά με «τεσσάρα»

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες συντρίβοντας στο Αγρίνιο τον Ιωνικό με 4-0 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Football League, αποτέλεσμα που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στο όνειρο της ανόδου στη Super League.

Καταιγιστικός ο Παναιτωλικός

Οι Αγρινιώτες ήταν καταιγιστικοί στο παιχνίδι και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Ιωνικό, έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες και έφτασαν άνετα στη νίκη με 4-0, διατηρώντας τη διαφορά ασφαλείας από τον τρίτο της βαθμολογίας ΟΦΗ. Με τον Θεοδωρίδη σε μεγάλη μέρα και τους Μπαϊκαρά και Παππά να δημιουργούν πολλά προβλήματα στους αμυντικούς του Ιωνικού, οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών μέχρι να ανοίξουν το σκορ στο 38'.

Ο Παππάς δεν πρόλαβε με προβολή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στο 5' σε σέντρα του Γκούρμα, ο Θεοδωρίδης έβγαλε παράλληλη σέντρα στο 16', όμως ο Μπαϊκαρά δεν πρόλαβε ούτε σε αυτή την περίπτωση την μπάλα, ενώ στο 24' το σουτ του Θεοδωρίδη η μπάλα κατέληξε ελάχιστα μακριά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, ενώ στο 35' ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων νίκησε τον Ρότσα.

Διά... ποδός αρχηγού!

Τελικά, στο 38' ο Θεοδωρίδης έδωσε το προβάδισμα στον Παναιτωλικό με ακόμη ένα εκπληκτικό γκολ στη φετινή σεζόν με σουτ από τα 30 μέτρα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Θεοδωρόπουλο για το 1-0! Οι Αγρινιώτες συνέχισαν να πιέζουν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, όμως οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς το πρώτο. Με τους παίκτες του Παναιτωλικού στην επίθεση και εκείνους του Ιωνικού να αμύνονται. Στο 47' ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μπαϊκαρά για οφσάιντ, με τον παίκτη να φαίνεται να σκοράρει από κανονική θέση, ενώ η πρώτη ευκαιρία για τους Νικαιώτες χάθηκε στο 49', όταν ο Πασσάς έκανε αδύναμο σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ... Στο 62' ο Ρότσα σταμάτησε τη μπάλα με το κεφάλι, την στόπαρε με το στήθος και... σκότωσε από κοντά τον Θεοδωρόπουλου για να αποβάλει το άγχος από τους παίκτες του Τεννέ, το 3-0 έγινε στο 80' με κεφαλιά του Πασά, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι στο 77' στη θέση του Γκούρμα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Πασάς με σουτ, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των παικτών του Παναιτωλικού στο 84'.

Μόνο με αυτοκτονία χάνει τη δεύτερη θέση!

Οι Αγρινιώτες έφτασαν τους 66 βαθμούς και παραμένουν 4 βαθμούς μπροστά από τον ΟΦΗ 3 αγωνιστικές πριν το τέλος και μόνο με αυτοκτονία θα χάσουν την απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ιωνικός συνεχίζει τη μάχη για την αποφυγή των πλέι άουτ.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Σάββατο (16/04)

Πιερικός-Δόξα Δράμας 1-0
(35' Χατζής)

Κυριακή (17/04)

Διαγόρας-Καλλιθέα 2-0
(12' Φράγκος, 73' Βασιλείου)

Ηλιούπολη-ΟΦΗ 1-2
(41' Θάνος - 50' Αγρίτης, 58' Βλόνταρτσικ)

Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Αγροτικός Αστέρας-Εθνικός Αστέρας 1-0
(31' Σαπάνης)

Λεβαδειακός-Βέροια 2-2
(36' Ταραλίδης, 65' Βασιλείου - 44' Σαμαράς, 75' Βεργώνης)

ΠΑΣ Γιάννενα-Θρασύβουλος 1-0
(90' Σιαλμάς)

Δευτέρα (18/04)

Παναιτωλικός-Ιωνικός 4-0
(38' Θεοδωρίδης, 62' Ρότσα, 80', 84' Πασάς)

Εθνικός-Πανθρακικός (18:00)

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags