Ένα σερί 7-0 έδωσε αβαντάζ 10 πόντων στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν σταθερά το προβάδισμα μέχρι το φινάλε της τρίτης περιόδου χάρη στο υψηλό ποσοστό ευστοχίας του Κάρλος Αρόγιο σε σουτ τριών πόντων και την ψυχραιμία του Ζόραν Έρτσεγκ από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Ένα καλάθι του Μαρσελίνιο Χουέρτας έβαλε μετά από πολλή ώρα την Μπαρτσελόνα σε θέση οδηγού και στη συνέχεια άρχισε το... θρίλερ, καθώς οι δύο ομάδες βάδιζαν πόντο-πόντο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Στα 05:11 από τη λήξη ο Έραζεμ Λόρμπεκ ευστόχησε σε τρίποντο και έδωσε αβαντάζ 7 πόντων για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, αλλά η Γαλατάσαραϊ απάντησε με σερί 5-0 και πήρε δύο φορές το προβάδισμα, προτού ο Μπραντ Όλεσον βάλει τέλος στη σεμνή τελετή με ελεύθερες βολές.

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 40-35, 52-53, 75-78