Facebook Pixel «Μόνο η Παναγιά ξέρει»!
| 2011-04-18 19:48:00

«Μόνο η Παναγιά ξέρει»!

«Μόνο η Παναγιά ξέρει»!

Με τον δικό του, γνωστό… τρόπο απάντησε ο Αγγελος Αναστασιάδης όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ…

«Μόνο η Παναγιά ξέρει», είπε ο νυν τεχνικός της Εθνικής Κύπρου στο πλαίσιο του φιλικού που διοργανώθηκε από τον ΠΣΑΠ τη Μ.Δευτέρα στην Έδεσσα μεταξύ των παλαιμάχων του Συνδέσμου και του Εδεσσαϊκού για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στο γήπεδο έδωσαν το παρών πάνω από 2000 φίλαθλοι, ενώ συμπαίκτης με τον Αγγελο Αναστασιάδη αγωνίστηκε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν έκανε κάποια δήλωση πάντως. Αφού στο τέλος μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με θαυμαστές του, αποχώρησε γρήγορα από το γήπεδο, αποφεύγοντας να πει οτιδήποτε στους δημοσιογράφους.

Στο φιλικό αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων οι Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Κώστας Λαγωνίδης, Στέφανος Μπορμπόκης, Κώστας Φρατζέσκος και Ηλίας Ατματζίδης, Νίκος Σαργκάνης, Δημήτρης Σαραβάκος, Νίκος Γκουλής, Μπάμπης Ξανθόπουλος, Πέτρος Πασσαλής, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και άλλοι.

Για την ιστορία η ομάδα του ΠΣΑΠ κέρδισε με σκορ 6-1, με γκολ των Σαραβάκου (2), Τζόρτζεβιτς (2), Στέφανου Μπορμπόκη (1) και Κώστα Φρατζέσκου (1).

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags