Facebook Pixel Σιγουριά στον ΠΑΟΚ για την αδειοδότηση
| 2011-04-18 20:44:00

Σιγουριά στον ΠΑΟΚ για την αδειοδότηση

Σιγουριά στον ΠΑΟΚ για την αδειοδότηση

Αισιοδοξία πηγάζει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την έγκριση του φακέλου της αδειοδότησης, ο οποίος θα εξεταστεί τη Μ.Τρίτη από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ (οι υπόλοιποι 5 είναι των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ηρακλής, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Πανιώνιος).

Στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν-το 'χε δηλώσει δημόσια και ο Γιώργος Φαρλαλής-ότι ο φάκελος είναι πλήρης και ότι η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έχει ανταποκριθεί σε όλα όσα έχει ζητήσει μέχρι σήμερα η ΕΠΟ.
Πιο αναλυτικά, μέσα στο φάκελο υπάρχουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τακτοποίηση οφειλών μέχρι τις 31/12 (σε αρκετές περιπτώσεις με τη μορφή διακανονισμών) και επιπλέον ένα "σφιχτό" πλάνο για τη νέα περίοδο.

Το μόνο σημείο που δημιουργεί κάποιο προβληματισμό για τον ΠΑΟΚ είναι το άνοιγμα των περίπου 2 εκ. ευρώ από τον ισολογισμό της περιόδου 1/7/2009-30/6/2010. Η ενημέρωση που υπάρχει μέχρι σήμερα από την Ομοσπονδία, πάντως, δεν θέτει τέτοιο ζήτημα.

Ανακοινώνει μίνι διαρκείας

Στη διάρκεια της Μεγάλης Τρίτης (ή το αργότερο την Μεγάλη Τετάρτη), εξάλλου, είναι πιθανό να ανακοινωθούν οι τιμές των μίνι διαρκείας για τα πλέι οφ του Μαΐου. Θα υπάρχει ένα διάστημα στο οποίο οι κάτοχοι διαρκείας στην κανονική περίοδο θα έχουν προτεραιότητα για να ανανεώσουν τις θέσεις τους, ενώ θα εκδοθούν και μεμονωμένα εισιτήρια.

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags