Facebook Pixel Πολύ μιλάνε οι Άραβες…
| 2011-01-04 20:19:00

Πολύ μιλάνε οι Άραβες…

Πολύ μιλάνε οι Άραβες…

Άλλη μία συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο δικηγόρος των υποψήφιων επενδυτών του ΠΑΟΚ από το Κατάρ κ. Σπυράτος, ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Μετά τις 8 Ιανουαρίου θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο κ. Οντάι Ελ Σαμαρί, έχοντας μάθει για το ενδεχόμενο επένδυσης στον ΠΑΟΚ από πλευράς του fund που ενδιαφέρεται. Ο κ. Οντάι έχει πάρει όλα τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει υπογραφεί κανένα μνημόνιο μεταξύ των δυο πλευρών. Η συμφωνία έως τώρα είναι μόνο προφορική και δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο καμία πλευρά. Θα υπογραφεί μνημόνιο όταν επιστρέψει ο κ. Οντάι και εφόσον έχει αποφασιστεί να γίνει η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Όσον αφορά το θέμα του γηπέδου, σχολίασε: «Βασικό θέμα στο πρότζεκτ αυτό, είναι η κατασκευή νέου γηπέδου μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, αφού νομίζω ότι και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν αυτή την εξέλιξη. Το θέλουν και οι άνθρωποι από το Κατάρ, είναι βασικό θέμα για την επένδυσή τους στην ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags