Facebook Pixel Η χρυσή ευκαιρία του Ολυμπιακού Βόλου και το αυτογκόλ…
| 2011-04-18 23:00:00

Η χρυσή ευκαιρία του Ολυμπιακού Βόλου και το αυτογκόλ…

Η χρυσή ευκαιρία του Ολυμπιακού Βόλου και το αυτογκόλ…

Δίχως υπερβολή αυτή τη στιγμή σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τις τέσσερις ομάδες των πλέι οφ, βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου.

Κι αντί να ρίξουν τους τόνους για να εκμεταλλευτούν την περίσταση, μήπως και πάρουν κάποιους βαθμούς στους έξι αγώνες, πάνε και ανεβάζουν την ένταση στα ύψη. Αρχικά ο Μπέος με όσα κάνει, αλλά και ο Κατσαβάκης που έκανε κάποιες δηλώσεις ανεβάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά..

Εδώ, λοιπόν, φαίνεται και κάπου η απειρία των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου σε τέτοια υψηλά βαθμολογικά επίπεδα. Με τόσα που έχουν γίνει από τον Μπέο στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει μια σαφώς πιο φανατισμένη έδρα, απ’ ό,τι θα συνέβαινε διαφορετικά.

Μην ξεχνάμε ότι η επαρχιακή ομάδα έχει κάνει σούπερ συγκομιδή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος απέναντι στους τρεις αντιπάλους της. Με τον Παναθηναϊκό έχει δυο νίκες μέσα – έξω, το ίδιο και με την ΑΕΚ, ενώ με τον ΠΑΟΚ έχει μια ισοπαλία (στην Τούμπα) και μια ήττα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, λοιπόν, δεν κομπλάρει απέναντι στα μεγαλύτερα ονόματα και το έχει αποδείξει. Κι αντί να πάει με χαμηλούς τόνους μήπως και κάνει καμία σούπερ έκπληξη, αφού είναι και ο μοναδικός από τους τέσσερις που δεν έχει πια κανένα άγχος ενώ βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση, τα κάνει άνω – κάτω δίχως λόγο κι αιτία με συνέπεια να δημιουργεί ένα κλίμα που δεν τον συμφέρει σε καμία περίπτωση.

Σημασία δεν έχει να φτάσεις ψηλά, αλλά να ξέρεις να διαχειριστείς και κάποιες καταστάσεις για να παραμείνεις εκεί…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags