Facebook Pixel Γιώργος Ζαχαριάδης: Ο Ιβάν θα τα αλλάζει όλα σε 48 ώρες! Ναι, καλά…
| 2014-05-02 08:32:00

Γιώργος Ζαχαριάδης: Ο Ιβάν θα τα αλλάζει όλα σε 48 ώρες! Ναι, καλά…

Γιώργος Ζαχαριάδης: Ο Ιβάν θα τα αλλάζει όλα σε 48 ώρες! Ναι, καλά…

Δεν μπορούν και δεν θέλουν να απαντήσουν στον Ιβαν Σαββίδη που τους προσφέρει πολύ λιγότερα από όσα στην ουσία χρωστά ο ΠΑΟΚ, όταν καταβάλλει εφάπαξ το πρωτογενές κεφάλαιο.
 

Δεν μπορούν και δεν θέλουν να απαντήσουν στον Ιβαν Σαββίδη που τους προσφέρει πολύ λιγότερα από όσα στην ουσία χρωστά ο ΠΑΟΚ, όταν καταβάλλει εφάπαξ το πρωτογενές κεφάλαιο, χωρίς τις μεγάλες προσαυξήσεις.

Δεν μπορούν γιατί δεν είναι αυτοί που αποφασίζουν τελικά… Κι αυτό είναι το σπουδαιότερο.

Ωστόσο, τους βολεύει να… μη θέλουν να δώσουν οριστική λύση, διότι είναι πάντα ένα χαρτί που θα τους είναι χρήσιμο. 

Η τακτική είναι γνωστή. Η πολιτική στο θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ έγινε πλέον επιστήμη για τους πολιτικούς. Δεν δίνουν λύση, παράγουν ελπίδα.

Βέβαια, το πόσο δίκαιο είναι να πληρώσει ο Σαββίδης το πρωτογενές κι όχι τις προσαυξήσεις τυγχάνοντας ειδικής μεταχείρισης είναι μια άλλη υπόθεση…

Ο Σαββίδης, πάντως, φαίνεται ότι άλλαξε στάση και έμαθε ότι η… Γ΄ Εθνική θα του δώσει τη λύση. Ότι θα μεταφέρει τα χρέη σε κάποιους που δεν τον ενδιαφέρει καθόλου και εκείνος θα κοιμάται ήσυχος. Όχι ότι έχει χάσει τον ύπνο του.
Αν μπορώ να καταλάβω καλώς, μέσα σε δύο-τρεις μέρες, θα αλλάξει την ομάδα. Τη δομή, τη λειτουργία, διοικητικό συμβούλιο και τα πρόσωπα που είναι υπεύθυνα για όσα δεν του αρέσουν, όπως ο τελικός κυπέλλου. Δηλαδή, αν είχε κατακτήσει η ομάδα τον τελικό, τότε δεν θα χρειαζόταν να αλλάξει κάτι…

Πάντως, πως είναι δυνατόν να αλλάξει όσα σε 48 ώρες όσα δεν άλλαξε σε δύο χρόνια, δεν μπορώ να το καταλάβω. Κάτι θα γνωρίζει παραπάνω.

Θα σκεφτείτε ότι αυτός ο άνθρωπος, όσα θα αλλάξει στις επόμενες 48 ώρες, τα είχε δουλέψει εδώ και αρκετό καιρό. Και γιατί δεν θα είχε εφαρμόσει νωρίτερα, μπας και έσωζε το κύπελλο. Μπας και σταματούσε την κατρακύλα. Διότι, η κατρακύλα δεν ξεκίνησε στο κύπελλο. Ξεκινά κάπου στο μέσο του πρωταθλήματος, όταν χάνεται η… σίγουρη δεύτερη θέση. Ξεχάσατε τι λέγαμε; Ότι ο ΠΑΟΚ έχει και θα έχει διαφορά από τον τρίτο.

Και μια τελευταία ερώτηξις:
Οι αλλαγές του Ιβάν ξεκίνησαν ότι μπούκαρε στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο του τελικού; Ή μήπως όταν εμφανίστηκαν στην προπόνηση οι 100 οπαδοί και όλοι οι διοικούντες κρύφτηκαν… για να προστατέψουν τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές; Μήπως ξεκίνησαν όταν ο Ιβαν λάμβανε εγκαίρως τις αποφάσεις για ένα σωρό θέματα που αφορούσαν την ομάδα (Κάτσε, Χακόμπο και άλλα) και δεν άφηνε να διαιωνιστούν;  

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags