Facebook Pixel Μιλάει (πάλι) ο Μπέος
| 2011-04-19 17:31:00

Μιλάει (πάλι) ο Μπέος

Μιλάει (πάλι) ο Μπέος

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει τη Μ.Πέμπτη (19/4, 17:30) ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή όλα τα τελευταία γεγονότα (κασέτες, ύποπτα ματς, ματς με Παναθηναϊκό), αλλά και για το ραντεβού με έναν από τους υποψήφιους επενδυτές για την αγορά του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

«Λόγω του επικείμενου, αυριανού ραντεβού του Προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με έναν από τους υποψήφιους επενδυτές για την αγορά της ομάδας, ο πρόεδρός μας, κ. Αχιλλέας Μπέος θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, την Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2011 και ώρα 17:30, στο ξενοδοχείο Valis, στην Αγριά Βόλου.

Τη συνέντευξη μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου.

Στη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος θα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις μετά τη συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή, για τις κατασκευασμένες κασέτες, για τα ανύπαρκτα, υποτιθέμενα «ύποπτα» παιχνίδια της ΟΥΕΦΑ καθώς και για τις άδικες επιθέσεις και κριτικές, με αφορμή τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός.

Eπίσης, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους όλων των ομάδων ότι οι ανακοινώσεις που εκδίδονται κατά καιρούς, αφορούν καθαρά και μόνο τις ΠΑΕ καθώς και τα πρόσωπα που τις διοικούν και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν την ιστορία και τους φιλάθλους των ομάδων αυτών, τους οποίους σεβόμαστε πάντα και εκτιμούμε για τα φίλαθλα συναισθήματά τους».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags