Facebook Pixel Τρελάθηκε με Φιορεντίνα ο Λέτο!
| 2011-04-19 18:08:00

Τρελάθηκε με Φιορεντίνα ο Λέτο!

Τρελάθηκε με Φιορεντίνα ο Λέτο!

Έφτασε στα αυτιά του Σεμπάστιαν Λέτο το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φιορεντίνα και μόνο που δεν τρελάθηκε από τη χαρά του, βλέποντας ένα όνειρο ζωής να πλησιάζει την πραγματικότητα!

Ο Αργεντινός αριστεροπόδαρος χαφ του Παναθηναϊκού έχει πάρει την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα και μένει να δούμε αν θα βρει πρόταση ικανή να ικανοποιήσει τους "πράσινους".

Ο ίδιος λέει ότι δεν έχει πρόβλημα να πάρει και λιγότερα χρήματα, αρκεί να πάει σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα, δείχνοντας προτίμηση σε Ιταλία και Ισπανία. Όταν έμαθε, λοιπόν, για τη Φιορεντίνα, έκανε τα τηλέφωνά του και πήρε πληροφορίες για τους "βιόλα" και τη ζωή στην πανέμορφη Φλωρεντία.

Μίλησε με τον ατζέντη του, Φερνάντο Κοσεντίνο, και του επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επαφές με την Φιορεντίνα, χωρίς όμως να έχει κάτι επίσημο στα χέρια του για την ώρα.

Από αυτά που άκουσε πάντως, ο "Σέμπα" ενθουσιάστηκε και ήδη φαντάζεται τον εαυτό του με τη μοβ φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Μέχρι, βέβαια, να ερθει η πρόταση, καλά θα κάνει να τα δώσει όλα για τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο "χρυσοπληρώνεται"...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags