Facebook Pixel «Η ΑΕΚ θα σωθεί με το 1.5 εκατ. που γλιτώνει από τον Τζιμπούρ»
| 2011-01-04 21:52:00

«Η ΑΕΚ θα σωθεί με το 1.5 εκατ. που γλιτώνει από τον Τζιμπούρ»

«Η ΑΕΚ θα σωθεί με το 1.5 εκατ. που γλιτώνει από τον Τζιμπούρ»

Θετική εξέλιξη για την ΑΕΚ θεωρεί την αποχώρηση του Ραφίκ Τζιμπούρ από την ΑΕΚ ο Γιώργος Γαλάτσης, σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο προσωπικό του blog.
 

«Μέχρι το τέλος της βδομάδας (κι αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά) ο παίκτης θα πάρει την εντολή από τη διοίκηση να φύγει από την ΑΕΚ, είτε ως μεταγραφή είτε ως ελεύθερος.

Όποιος θεωρεί ότι η ΑΕΚ χάνει ένα διαμάντι... ας το πάρει στη... δικιά του ομάδα! Όποιος πιστεύει ότι μετά τον Μπάγεβιτς ο Τζιμπούρ έτυχε άδικης και κακής μεταχείρισης από τον Μανόλο Χιμένεθ, ας γίνει η προσωπική του νταντά! Άλλωστε δεν θα 'ναι η πρώτη φορά την τελευταία 2ετία...

Το θέμα είναι κατά την ταπεινή μου άποψη ότι η ΑΕΚ ετοιμάζεται να...σωθεί! Ας δώσει το 1,5 εκατ ευρώ περίπου (μαζί με την εφορία) που προόριζε τη σεζόν για τον Γαλλοαλγερινό για να φέρει έναν υγιή ποδοσφαιριστή που θα «στέλνει» τη μπάλα στο πλεχτό και θα 'χει την απαιτούμενη ποιότητα για να γίνει νούμερο «ένα» στην ομάδα. Τεχνικό διευθυντή έχει για να τον βρει στο εξωτερικό!!!!

Κατά τ' άλλα δεν αξίζει καν τον κόπο να ασχοληθώ με το «κομμάτι» των δηλώσεων του Τζιμπούρ στο οποίο αμφισβητείται η (προφορική) συμφωνία του με την διοίκηση Αδαμίδη, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Και δεν αξίζει γιατί από τις 8 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου ο κ. Ράφικ «βγήκε» 4 φορές σε ελληνικά και ξένα μέσα και επιβεβαίωσε αυτή τη συμφωνία. Οπότε ας μην το κουράζουμε άλλο...».

Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο στο sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags