19/04/11 - 19:01

«Να το κλείσουμε το μαγαζί»…

Ο Νίκος Μαχλάς αφού ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ και τον Θοδωρή Ζαγοράκη για το φιλικό που έγινε για την οικονομική ενίσχυση του ΟΦΗ, μίλησε με σκληρή γλώσσα για τα προβλήματα της ομάδας.

«Να το κλείσουμε το μαγαζί»…
43.294views 0shares

"Ηταν ένα σημαντικό ματς και προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν για να γίνει ρο φιλικό. Ευχαριστώ τον φίλο μου Θόδωρο Ζαγοράκη, τους, ποδοσφαιριστές και όσους βρέθηκαν εδώ και ιδιαίτερα τους ανθρώπους που με χαρά ήρθαν στο γήπεδο για να βοηθήσουν. Σύντομα θα είμασστε έτοιμοι να σας ανακοινώσουμε και το ποσό που έχει μαζευτεί.

Θα συνεχίσουμε την κινητοποίηση τις επόμενες μέρες και πιστεύω ότι απευθυνόμενοι στις επιχειρήσεις θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε τις 500.000 ευρώ που αντιστοιχούν στα 12.000 εισιτήρια που εκδώσαμε. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να είμαστε μία γροθιά. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την αδειοδότηση», είπε ο πρόεδρος των Κρητικών.

Στη συνέχεια, εξέφρασε απογοήτευσή του από τη μικρή προσέλευση του κόσμου: "Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις. Όταν χρειάστηκε να βοηθήσουμε την ομάδα το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο. Όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, υπάρχει οικονομική κρίση, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα στον ΟΦΗ. Πρέπει να μιλάω με τη γλώσσα της αλήθειας...

Αν δεν είμαστε άξιοι να μαζέψουμε ένα ποσό εδώ στην Κρήτη τότε πρώτος θα πω ότι δεν αξίζει να είμαστε στην Α΄ Εθνική. Πρέπει επιτέλους να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια". Και κατέληξε: "Θα απευθυνθούμε στους επιχειρηματίες. Αν 100 επιχειρήσεις βάλουν από 1000 ευρώ θα μαζέψουμε ένα εκατομμύριο. Αν δεν είμαστε άξιοι, να το κλείσουμε το μαγαζί...".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ