Facebook Pixel «Παντού συμβαίνουν περίεργα, στην Ελλάδα περισσότερα»
| 2011-04-19 19:25:00

«Παντού συμβαίνουν περίεργα, στην Ελλάδα περισσότερα»

«Παντού συμβαίνουν περίεργα, στην Ελλάδα περισσότερα»

«Αν υποθέσουμε ότι παντού συμβαίνουν περίεργα πράγματα, στην Ελλάδα συμβαίνουν με το παραπάνω», σχολίασε ο Ρονάλντο Γκιάρο σε δηλώσεις του στον «Aris FM».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τη νέα περίοδο, σχολίασε: «Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στο ελληνικό Πρωτάθλημα, λόγω κυρίως των υποχρεώσεών μας στο Europa League. Η κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια μάς επηρέασε, ενώ ρόλο έπαιξε και η ατυχία, καθώς και εξωαγωνιστικοί παράγοντες. Όταν πλέον δεν είχαμε άλλα ματς στην Ευρώπη, αρχίσαμε να δείχνουμε διαφορετικό πρόσωπο.

Ο νέος προπονητής βοήθησε πολύ στη μεταμόρφωση της ομάδας. Η δική μας δουλειά είναι να εγκλιματιζόμαστε με τη νοοτροπία και τα δεδομένα του κάθε τεχνικού»,

Αναφερόμενος στα όσα επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είμαι επαγγελματίας πολλά χρόνια και οι πρώτοι που επηρεάζονται από τέτοιες καταστάσεις, να είστε σίγουροι ότι είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Αν υποθέσουμε ότι παντού συμβαίνουν περίεργα πράγματα, στην Ελλάδα συμβαίνουν με το παραπάνω. Ας ελπίσουμε ότι το ποδόσφαιρο θα αρχίσει να παίζεται μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όπως, δυστυχώς, δεν γίνεται μέχρι τώρα και αυτό φάνηκε και με τη δική μας ομάδα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags