Facebook Pixel «Θα μου άρεσε να παίξω στον Ολυμπιακό»
| 2011-04-19 20:44:00

«Θα μου άρεσε να παίξω στον Ολυμπιακό»

«Θα μου άρεσε να παίξω στον Ολυμπιακό»

Ο Σέζαρ Ντελγκάδο της Λιόν με δηλώσεις του τόνισε πως έχει ακούσει για το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων», σημειώνοντας πως «θα μου άρεσε να παίξω στην Ελλάδα».

«Εχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού» και επισήμανε πως αυτό τον ικανοποιεί: «Είμαι χαρούμενος που μια μεγάλη και πολύ δυνατή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για μένα».

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν είπε «όχι» στην προοπτική του να αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλη και σημαντική ομάδα: «Θα μου άρεσε να παίξω στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη και σημαντική ομάδα, παίζει στο Champions League, ενώ απ' όσο ξέρω το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά δυνατό».

Μάλιστα, έδειξε να γνωρίζει αρκετά πράγματα για την Ελλάδα, αφού τόνισε ότι ο Πειραιάς είναι το πρώτο λιμάνι της χώρας, αλλά και πως ξέρει μερικούς τους Αργεντινούς που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας: «Ξέρω ότι ο Πειραιάς είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, ενώ γνωρίζω τον Γκαλέτι που έχει παίξει και στην εθνική Αργεντινής, αλλά και τον Ιμπαγάσα. Και οι δύο είναι σπουδαίοι παίκτες και πολύ καλοί χαρακτήρες».

Πηγή: katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags