19/04/11 - 21:52

Το τέλος της εσωστρέφειας

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει στο blog του για το... πέρασμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την περίοδο της εσωστρέφειας σε μια νέα, γεμάτη ριζικές αλλαγές εποχή. 

Το τέλος της εσωστρέφειας
56.847views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr είναι και στο Nations League με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ανεξάρτητα από την πορεία που θα καταγράψει ο ΠΑΟΚ στα πλει οφ, όσα έγιναν κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου δίδαξαν πολλά στον Θόδωρο Ζαγοράκη. Οι επιτυχίες, οι αποτυχίες, η κριτική που ασκήθηκε, τα λάθη που έγιναν σε διάφορους τομείς τον αναγκάζουν να πάρει αποφάσεις για το μέλλον, που καμία σχέση δεν θα έχουν με τον τρόπο που λειτουργούσε μέχρι τώρα.

Η αποδοχή της πρόσκλησης από τον ΟΦΗ για φιλικό παιχνίδι στην Κρήτη, η συμμετοχή του ίδιου στο φιλικό παιχνίδι - φιλανθρωπικού χαρακτήρα - του ΠΣΑΠ στην Έδεσσα, η απόφαση για χάραξη επικοινωνιακής πολιτικής από την ΠΑΕ, η απόφαση για στελέχωση του διοικητικού συμβουλίου με τεχνοκράτες όπως ο Γιάννης Παπαδόπουλος, η βούληση του να ενώσουν τις δυνάμεις με τον Ζήση Βρύζα, η παρουσία του στα διοικητικά συμβούλια της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκα, καταδεικνύουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την πεποίθηση του για αλλαγή πολιτικής.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: www.gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ