Facebook Pixel Δεν ανησυχούν στην Πλατεία...
| 2011-04-19 21:06:00

Δεν ανησυχούν στην Πλατεία...

Δεν ανησυχούν στην Πλατεία...

Σιγουριά υπάρχει στον Πανιώνιο ότι θα καταφέρει να πάρουν αύριο την αδειοδότηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου παρά την αρνητικότητα της ΕΠΟ.

Επειδή τις τελευταίες ώρες υπάρχει ανησυχία στην «πλατεία» σχετικά με την αδειοδότηση του Πανιωνίου, οι άνθρωποι της ομάδας ήταν ξεκάθαροι. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όσον αφορά τον Ριέρα και τον Μπάλαμπαν που δεν υπογράφουν ο Πανιώνιος πήγε αποδείξεις μέχρι 31/12 που βεβαιώνουν ότι τόσο ο Κροάτης όσο και ο Ισπανός έχουν πληρωθεί αλλά δεν υπογράφουν για δικούς τους λόγους.

Από κει και πέρα, υπάρχει η οφειλή προς τον Ρίσγκαρντ, με τον οποίο ο «ιστορικός» βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για 40.000 ευρώ! Οι «κυανέρυθροι» ήταν σαφέστατοι στην ΕΠΟ, λέγοντας ότι «δεν γίνεται να πληρώσουμε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή την ώρα που δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση. Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί εμάς ότι θα πάρουμε τα χρήματα μας πίσω να νικήσουμε την υπόθεση».

Παράλληλα, για τον Μπάγκσμπο τα πράγματα είναι πιο εύκολα, καθώς ποτέ δεν ήταν υπάλληλος της ΠΑΕ αλλά προμηθευτής. Οπότε δεν εμπλέκεται στην ιστορία της αδειοδότησης.

Στην ΠΑΕ θεωρούν ότι θα έχουν στα χέρια τους το χαρτί της αδειοδότησης παρά την αρνητικότητα που υπάρχει στην ΕΠΟ. Σε περίπτωση που η ομοσπονδία ανάψει το… κόκκινο τότε θα υπάρξει έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης!

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags