Facebook Pixel «Έτσι ή αλλιώς ο Ηρακλής θα αδειοδοτηθεί»
| 2011-04-19 22:29:00

«Έτσι ή αλλιώς ο Ηρακλής θα αδειοδοτηθεί»

«Έτσι ή αλλιώς ο Ηρακλής θα αδειοδοτηθεί»

Σιγουριά για το θέμα της αδειοδότησης του Ηρακλή εξέφρασε με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης.

«Η επιτροπή ζήτησε μια σειρά από διευκρινήσεις γύρω από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και αύριο το πρωί έχουμε δεσμευτεί να τους στείλουμε ότι χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία».

- «Δεν μας ενδιαφέρουν τα θέματα του Πανιωνίου, αλλά μόνο του Ηρακλή. Υπήρχαν κάποιες ερωτήσεις για κάποια θέματα, που δεν ήταν καθαρογραμμένα και τους τα στείλαμε ξανά σήμερα».

- «Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, σε σχέση με πέρυσι η κατάσταση είναι πολύ βελτιωμένη και θα πρέπει να πείσουμε ότι η διαδικασία της οικονομικής ισορροπίας είναι σε στέρεα βάση. Αυτή αφορά, σε πόσο χρονικό διάστημα ο Ηρακλής θα είναι σε θέση να μπορεί να αντιμετωπίζει τα προβλήματα του. Αυτή η επιτροπή της UEFA εξετάζει τα οικονομικά δεδομένα κάθε ομάδας».

- «Πολλά ακούγονται από διάφορους, αλλά δεν θα πρέπει να πιστεύουμε τίποτα, έχουμε βέβαια μια αδυναμία λόγω κακού παρελθόντος. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε λίγο με το άγχος, αλλά παράλληλα δεν θα πρέπει να ανησυχούμε με το παραμικρό. Χρειάζεται υπομονή και έτσι ή αλλιώς ο Ηρακλής θα αδειοδοτηθεί».

- «Πέρυσι υπήρχαν μεγαλύτερα προβλήματα και υπήρξε το άγχος της ΕΠΟ για το αν ο Ηρακλής θα βγάλει τη χρονιά. Από τότε έχει περάσει ένα χρόνος και ο Ηρακλής υπάρχει, κινείται και πληρώνει. Άρα φαίνεται η προσπάθεια που έχει γίνει φέτος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags