Facebook Pixel Χτυπάει θηριώδη Μουντιαλικό άσο ο ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-05-06 12:00:00

Χτυπάει θηριώδη Μουντιαλικό άσο ο ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χτυπάει θηριώδη Μουντιαλικό άσο ο ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος έμπειρος και δυνατός κεντρικός αμυντικός, που έχει τσεκάρει ο Νίκος Νταμπίζας, ισχυρίζεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Πράσινους; Η απάντηση στο sportdog!

Επαφές με τον Παναθηναϊκό ισχυρίζεται ότι έχει ο Ούγκο Ούκα, Νιγηριανός στόπερ, 30 ετών.

"Ο μάνατζέρ μου είναι σε επαφές με τον Παναθηναϊκό. Όμως είναι πολύ νωρίς για να πούμε ακόμη τι θα γίνει...", δήλωσε ο ποδοσφαιριστής που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο Ούκα είναι μία φορά διεθνής με τη Νιγηρία, αλλά έχει αρκετές πιθανότητες να κληθεί στην αποστολή για το Μουντιάλ, αναφέρουν τα Μέσα στην πατρίδα του.

Ο παίκτης, που φημίζεται για τα σωματικά του προσόντα, κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, αγωνίζεται στο πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γιαγκιελόνια Μπιάλιστοκ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, Νίκος Ντανμπίζας, φέρεται να τον έχει παρακολουθήσει σε παιχνίδι της ομάδας του τον Απρίλιο.

Ο Ούκα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε μικρές ομάδες της Ιταλίας και είχε ένα σύντομο πέρασμα από την ΚΠΡ πριν από εννιά χρόνια. Από το 2007 αγωνίζεται στην Πολωνία, αρχικά στη Βίτζεβ Λοτζ και από το 2012 στη Γιαγκιελόνια, με την οποία μετρά φέτος 30 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Απολαύστε τον σε δράση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags