Facebook Pixel All star Βραζιλίας-Γερμανίας για την Ιαπωνία
| 2011-04-20 09:17:00

All star Βραζιλίας-Γερμανίας για την Ιαπωνία

All star Βραζιλίας-Γερμανίας για την Ιαπωνία

Ένας all star αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Βραζιλία και Γερμανία θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στο Κατάρ, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για αυτούς που επλήγησαν από τον σεισμό και το τσουνάμι που χτύπησε πρόσφατα την Ιαπωνία.

Ο λόγος της επιλογής των δύο εθνικών ομάδων έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ήταν το ζευγάρι του τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου του 2002 που πραγματοποιήθηκε στην ιαπωνική πόλη της Γιοκοχάμα.

Όπως δήλωσε ο 41χρονος πλέον Καφού, τις ομάδες θα απαρτίζουν και από ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί σε εκείνο τον αγώνα της 30ης Ιουλίου που βρήκε τη «Σελεσάο» νικήτρια με 2-0 με γκολ του Ρονάλντο.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Κατάρ, Σεΐχη, Χαμάντ μπιν Χαλιφά μπιν Αχμέντ αλ Θανί και με αυτόν της ασιατικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μπιν Χαμάμ όπου και συμφωνήθηκε η διοργάνωση του φιλικού.

«Θέλουμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους από πού επλήγησαν από το τσουνάμι στην Ιαπωνία. Ένιωσα ότι είναι καθήκον μας να τους βοηθήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καφού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags