Facebook Pixel Συναγερμός στη Ρεάλ ενόψει τελικού!
| 2014-05-08 15:16:00

Συναγερμός στη Ρεάλ ενόψει τελικού!

Συναγερμός στη Ρεάλ ενόψει τελικού!

Ποια αστέρια της "Βασίλισσας" κινδυνεύουν να χάσουν το μεγάλο ραντεβού με την Ατλέτικο στον τελικό του Champions League (24 Μαΐου, Λισαβόνα);

Πέρα από το σοκ της χθεσινής εκτός έδρας ισοπαλίας με τη Βαγιαδολίδ (1-1), που ψαλίδισε τις ελπίδες για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος, οι άνθρωποι της Ρεάλ καλούνται να ξεπεράσουν και τα αγωνιστικά προβλήματα που "κληρονόμησαν" τα αστέρια της ομάδας από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κριστιάνο Ρονάλντο, Πέπε και Ντι Μαρία είναι τραυματίες και στους "μερένχες" σήμανε συναγερμός ενόψει τελικού!

Ο μεγαλύτερος "πονοκέφαλος" του Κάρλο Αντσελότι ακούει στο όνομα "Κριστιάνο Ρονάλντο". Ο Πορτογάλος σταρ αντικαταστάθηκε μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα με τη Βαγιαδολίδ λόγω ενοχλήσεων στο μηρό και στη Ρεάλ κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα!

Βέβαια, ο Ιταλός προπονητής προσπάθησε να καθησυχάσει τον κόσμο της ομάδας, λέγοντας: "Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του τις επόμενες μέρες. Όμως, δεν νομίζω ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Δεν πονούσε, ούτε διαμαρτυρήθηκε για κάτι μυϊκό".

Ο Αντσελότι θεωρεί ότι ο τραυματισμός του Πέπε εμπνέει τη μεγαλύτερη ανησυχία: "Ο Πέπε αποκόμισε ένα άσχημο χτύπημα προς το τέλος του αγώνα και θα πρέπει να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Από την άλλη πλευρά, ο Ντι Μαρία πιστεύω ότι θα είναι εντάξει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags