Facebook Pixel Οι οπαδοί του Εθνικού για τις δημοτικές εκλογές στον Πειραιά...
| 2014-05-09 21:51:00

Οι οπαδοί του Εθνικού για τις δημοτικές εκλογές στον Πειραιά...

Οι οπαδοί του Εθνικού για τις δημοτικές εκλογές στον Πειραιά...

Θέση για τις δημοτικές εκλογές του Πειραιά πήρε με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Φίλων Εθνικού (Ο.Φ.Π.Φ.) και σε αυτή τάσσεται υπέρ του νυν δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. και τα μέλη της, λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στην πόλη του Πειραιά σχετικά με τις Δημοτικές Εκλογές, σας ανακοινώνει τα εξής:

Η πλειονότητα των φίλων του Εθνικού συντάσσεται με τον σημερινό Δήμαρχο κύριο ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ο οποίος κατά την διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων του αντιμετώπισε ισότιμα τα δύο ιστορικά σωματεία του Πειραιά.

Θεωρούμε πρόκληση ότι οι υπαίτιοι για την σημερινή κατάσταση του ιστορικού του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. να παρουσιάζονται ως ενδιαφερόμενοι για την μελλοντική του πορεία.

Δεν ξεχνάμε ποιός και με ποιό τρόπο ήταν η αφορμή να εκδιωχθεί ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. από το Καραϊσκάκη και να στερηθεί την ιδιοκτησία της λέσχης του στην πλατεία Αλεξάνδρας. Άραγε ο υπαίτιος τόσο ασθενή μνήμη έχει;

Για να μην ανατρέξουμε παλαιότερα και θυμηθούμε με ποιό τρόπο αποστερήθηκε ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. δικούς του αθλητές (όπως Ιωάννου, Βαλλιάνος και πολλοί άλλοι) και την κατάληξη του πρωταθλήματος πόλο το 1969.

Εμείς οι φίλαθλοι του Εθνικού έχουμε μνήμη, θέληση και πίστη να αγωνιστούμε για τα συμφέροντα του σωματείου μας. Φθάνει πια η υποκρισία και ο Φαρισαϊσμός".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags