Facebook Pixel Σγουρός για «Αγιά Σοφιά»
| 2014-05-09 22:54:00

Σγουρός για «Αγιά Σοφιά»

Σγουρός για «Αγιά Σοφιά»

Για τις επερχόμενες εκλογές και για την συνεισφορά της περιφέρειας Αττικής, από το πλεόνασμα της, για το γήπεδο της ΑΕΚ, μίλησε ο Γιάννης Σγουρός.

Ο περιφερειάρχης Αττικής και υποψήφιος ξανά για την συγκεκριμένη θέση, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τις εκλογές που έρχονται και αναφέρθηκε και στο θέμα της «Αγιά Σοφιάς», για την κατασκευή της οποίας η περιφέρεια Αττικής δίνει 20 εκατ. ευρώ από το πλεόνασμά της, όπως γίνεται και με τον Πανιώνιο για το γήπεδο μπάσκετ αλλά και με τον Παναθηναϊκό για την Λεωφόρο.

Σε ερώτηση για το γήπεδο της ΑΕΚ, λοιπόν, ο Σγουρός είπε τα εξής.

«Πρώτα από όλα θέλω πω ότι ήταν υποχρέωση της ΓΓΑ να κάνει αυτά τα γήπεδα στα ερασιτεχνικά σωματεία και όχι στα επαγγελματικά. Από την δική μας πλευρά δεν έχουν καμία σημασία οι επιχειρηματικές διαφορές ή οι οπαδικές διαφορές. Δεν με συγκινούν αυτά, με αφήνουν πλήρως αδιάφορο.

Επρεπε να γίνουν αθλητικά έργα από τους πόρους της περιφέρειας Αττικής, έχει το πλεόνασμα των 313 εκατ. ευρώ, έχει το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, έχει και τους ευρωπαϊκούς πόρους. Από τους πόρους της περιφέρειας Αττικής δίνουμε ένα μικρό κομάτι προς τον αθλητισμό γιατί πρέπει να στρέψουμε προς εκεί και το ενδιαφέρον των νέων.

Δεν είναι δυνατόν από την μία να λέμε ότι οι νέοι δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό και από την άλλη να μην τους δίνουμε τίποτα. Οσο για τα επιχειρηματικά συμφέροντα, θέλω να πω δημοσίως και με το χέρι στο Ευαγγέλιο ότι δεν είχα, δεν έχω και δεν θα έχω καμία σχέση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags