Facebook Pixel Μείνετε ...ανήσυχοι!
| 2011-04-20 16:40:00

Μείνετε ...ανήσυχοι!

Μείνετε ...ανήσυχοι!

Δεν ανησυχούν στον Πανιώνιο και τον Ηρακλή, παρότι δεν πήραν άδεια συμμετοχής στη Superleague και τους στέλνουν Football League. Τα ίδια έλεγαν και πριν φάνε πόρτα από την Επιτροπή...

Μπορεί η ΕΠΟ να αποφάσισε σε πρώτο βαθμό να μην δώσει αδειοδότηση στις ΠΑΕ Ηρακλής και Πανιώνιος, ωστόσο οι διοικήσεις των δύο ομάδων αισιοδοξούν ότι θα εξασφαλίσουν την άδεια συμμετοχή τους στο επόμενο πρωτάθλημα.

Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι τόσο του «γηραιού», όσο και της ομάδας της Νέας Σμύρνης το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδοτήσεων, που θα συνεδριάσει μετά το Πάσχα, θα τους δώσει την άδεια παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

O υπεύθυνος οικονομικών του Ηρακλή, Αλέξης Κεσόπουλος, λίγο μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της ΕΠΟ, βγήκε στο ραδιόφωνο του "Sentra" και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά:

"Με κανένα παίκτη δεν είμαστε σε σύγκρουση ούτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα ρύθμισης. Σε σχέση, μάλιστα, με το πρώτο εξάμηνο έχουμε βελτιώσει τη θέση μας και στο τέλος της χρήσης θα έχουμε και ελαφρά κερδοφορία. Έχει πάρει απόφαση ο Ηρακλής και ο κόσμος του, να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να συμμαζέψει την ομάδα. Τελείωσαν τα λούσα και κάνουμε ότι χρειάζεται", τόνισε και συνέχισε:

"Τα κριτήρια φέτος έχουν γίνει πιο αυστηρά, αλλά είμαστε κι εμείς πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι και γι αυτό είμαστε πιο ψύχραιμοι. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάποια λεπτομέρεια μας ξέφυγε. Άλλωστε, είχαμε και την περσινή εμπειρία που ήταν πολύ πιο οδυνηρή, αφού τρέχαμε την τελευταία στιγμή".

Mάλιστα, η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία ...προειδοποίησε ότι "όσοι προτρέξουν να πανηγυρίσουν, θα εκτεθούν".

Από την άλλη μεριά, το μέλος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Τσολακάκης, είπε στο ίδιο ραδιόφωνο:

"Ο Πανιώνιος θα είναι οπωσδήποτε στη Superleague του χρόνου και τα χαρτιά του είναι καλύτερα από πολλές άλλες ομάδες. Από την ήμερα που παρέλαβε ο ερασιτέχνης κάνουμε όλες τις πληρωμές τοις μετρητοίς, δεν υπογράψαμε καμία προθεσμιακή επιταγή, δεν χρωστάμε φόρους, είναι τα πάντα πληρωμένα. Δεν θα το πιστέψετε τον Πανιώνιο που παραλάβαμε δεν είχε οφειλές δεν είχε διαφορές με παίκτες δεν είχε απολύτως τίποτα. Αυτά όλα λοιπόν ήταν τακτοποιημένα γιατί όπως ξέρετε τα πιστοποιητικά είναι μέχρι 31 Δεκεμβρίου", τόνισε και πρόσθεσε:

"Επιμένω και σας τονίζω ότι αν ο Πανιώνιος έχει καταθέσει έστω και μια φορά ψευδείς καταθέσεις είμαι εγώ ο ίδιος υπόλογος, δεν χρωστάμε δραχμή".

Βεβαίως, τα ίδια έλεγαν και χθες, μία ημέρα πριν τη σημερινή συνεδρίαση, και τελικά δεν πήραν την αδειοδότηση που θεωρούσαν σίγουρη. Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, η ανησυχία είναι μεγάλη προκειμένου οι δύο σύλλογοι να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Football League.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags