Facebook Pixel Ο Ντιόπ θα έρθει με παρέα!
| 2014-05-14 20:23:00

Ο Ντιόπ θα έρθει με παρέα!

Ο Ντιόπ θα έρθει με παρέα!

Ο Πάπε Ντιόπ βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού, αλλά δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από την ισπανική αγορά με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επαφές.

Ο Μίτσελ και ο Λορένθο είναι σε ανοιχτή γραμμή με δύο ακόμα παίκτες, ενώ στο «παιχνίδι» φέρεται να έχει μπει και ο ατζέντης των Βαλβέρδε, Εμερι και Μαρκάνο, Ιν. Ιμπάνιεθ. Ο τελευταίος έχει επαφές με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Σεβίλλη για παίκτες που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, αν και σε ό,τι αφορά τους Βάσκους η διοίκηση του Ολυμπιακού μπορεί κάλλιστα να μιλήσει απ' ευθείας με τον Βαλβέρδε.

Στην Ανδαλουσία επιμένουν πως ο Μίτσελ έχει πάντα στα υπόψη τον Αντόνιο Ρέγες, ενώ υπάρχουν και δύο-τρεις παίκτες που θα μπορούσαν να έρθουν στην Ελλάδα ως δανεικοί από τη φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλη. Από τον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως, πέρα από τις διαπραγματεύσεις για τον Πουλίδο και τον Ντιόπ, δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο (στα υπόψη είναι πάντα ο Μάριο Γκόμεζ της Φιορεντίνα και ο Πέλε της Φέγενορντ) και ότι οι εξελίξεις στα μετεγγραφικά θέματα θα δρομολογηθούν μετά τις 25 Μαΐου.

Σχετικά με τον Πουλίδο, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επικοινωνία με την πλευρά του Μεξικανού διεθνή επιθετικού και περιμένουν από μέρα σε μέρα το αντίγραφο του συμβολαίου του με την Τίγκρες, το οποίο θα αποδεικνύει αν ο 23άχρονος φορ μένει ελεύθερος ή όχι.

Για τον Ντιόπ, ισπανικά δημοσιεύματα ανέβαζαν χθες στα 3 εκατ. το ποσό στο οποίο, όπως υποστηρίζουν, αναμένεται να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ Λεβάντε και Ολυμπιακού, αν και η πληροφόρηση των τελευταίων ημερών έκανε λόγο για 2 εκατ. ευρώ.

Κατά τα άλλα, οι υπογραφές απομένουν πλέον για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Μαρκάνο από τη Ρουμπίν Καζάν, του Καθάριου από τον Πανθρακικό, όπως και για την επέκταση του συμβολαίου του Μέγερι.

Για τον Κάμπελ, η Αρσεναλ και ο ατζέντης του παίκτη που ήρθε στην Αθήνα συνέστησαν υπομονή και όλα δείχνουν πως το θέμα της παραμονής του Κοσταρικανού επιθετικού θα ξεκαθαρίσει μετά το Μουντιάλ.

Πηγή: enet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags