Facebook Pixel Ο Τζιμπούρ βγάζει… τρελό τον Χιμένεθ!
| 2011-01-04 23:38:00

Ο Τζιμπούρ βγάζει… τρελό τον Χιμένεθ!

Ο Τζιμπούρ βγάζει… τρελό τον Χιμένεθ!

Ο Τζιμπούρ όχι μόνο επιμένει να αρνείται το επεισόδιο με τον Χιμένεθ, αλλά με δήλωσή του πριν από λίγο διέψευσε για δεύτερη φορά τον προπονητή του, λέγοντας πως ουδέποτε του ζήτησε συγνώμη.
 

Ο Αλγερινός σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «sentragoal.gr» τόνισε πως δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη από τον προπονητή του, παρά τα λεγόμενα του Ισπανού, ενώ σε ερώτηση που αναφερόταν σε «στημένο» περιστατικό, απάντησε: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζιμπούρ:

- Είναι αλήθεια ότι ζήτησες συγγνώμη στον προπονητή όπως αυτός ισχυρίστηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου;

«Όχι, σε καμία περίπτωση δεν ζήτησα συγγνώμη. Ζητάς συγγνώμη όταν κάνεις ένα λάθος, αλλά εγώ δεν υπέπεσα σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα εναντίον του προπονητή μου, όπως έχει γραφεί στις εφημερίδες».

- Ποια είναι η θέση σου για την παραπομπή σου στη διοίκηση από τον Χιμένεθ;

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος, γιατί πρόκειται για αδικία. Είμαι παίκτης της ΑΕΚ και έτσι πλήττεται αγωνιστικά η ομάδα».

- Πιστεύεις ότι το περιστατικό ήταν στημένο;

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Άλλωστε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα με τον προπονητή όπως δήλωσε και ο ίδιος δημόσια το πρωί. Πάντως, ούτε είχε ούτε έχω πρόβλημα με τον προπονητή μου».

- Αφού δεν είχες πρόβλημα, γιατί βγήκε προς τα έξω ότι έφτασες μέχρι το σημείο να κινηθείς απειλητικά εναντίον του;

«Θέλω αρχικά να πω ότι κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν κάποια αρνητικά περιστατικά που είχα στο παρελθόν για να πετύχουν το σκοπό τους. Ποτέ δεν κινήθηκα απειλητικά εναντίον του προπονητή. Σε καμία περίπτωση δεν έχω δείξει έλλειψη σεβασμού ούτε ως προς τον κόουτς ούτε ως προς κανέναν στην ομάδα. Ήταν απλά μια συζήτηση σε έντονο ύφος. Μάλιστα, η παρεξήγηση λύθηκε αμέσως μετά όταν πήγα στο γραφείο του και μιλήσαμε για μισή ώρα και τότε τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags