Facebook Pixel «Κυρίες μου, καθίστε καλά»!
| 2011-04-20 22:41:00

«Κυρίες μου, καθίστε καλά»!

«Κυρίες μου, καθίστε καλά»!

Σε μια άκρως πρωτότυπη κίνηση προέβη η διοίκηση της Νάπολι προκειμένου η ομάδα να είναι απερίσπαστη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο σύλλογος ζήτησε από τις… συζύγους και τις φίλες των παικτών τη συμβολή τους, προκειμένου να ξεπεραστούν οι αντιξοότητες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις προσωπικές τους σχέσεις και να επικρατήσει μια ήρεμη συμβίωση... τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για να δοθεί, μάλιστα, καλύτερα το μήνυμα, οι σύζυγοι των ποδοσφαιριστών κλήθηκαν σε γεύμα από την σύζυγο του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ζακλίν Ντε Λαουρέντις, σε ένα πολυτελές εστιατόριο στη Νάπολη, όπου και τους δόθηκαν αναλυτικές οδηγίες για την συμπεριφορά απέναντι στους συζύγους και φίλους τους, όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Η καθεμία έλαβε ένα έγγραφο γραμμένο στη μητρική γλώσσα της, υπενθυμίζοντάς της τις υποχρεώσεις που έχει απέναντι στον σύντροφό της. "Οι σπουδαίοι παίκτες γίνονται όταν αισθάνονται εγκεφαλικά καλά. Βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας καταφέρνει πάντα να αισθάνονται καλά. Βασιζόμαστε σε σας για αυτά τα τελευταία πέντε παιχνίδια της σεζόν: να αποφευχθούν οι περιττές οικογενειακές εντάσεις", ανέφεραν μεταξύ άλλων οι οδηγίες.

Πηγή: novasports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags