Facebook Pixel Πρόγραμμα Κυπέλλου και όχι… αδυνατίσματος!
| 2011-04-20 23:54:00

Πρόγραμμα Κυπέλλου και όχι… αδυνατίσματος!

Πρόγραμμα Κυπέλλου και όχι… αδυνατίσματος!

Ο Μανόλο Χιμένεθ έφυγε για Ισπανία, όμως φοβάται για την κατάσταση που θα βρει τους παίκτες του μετά το Πάσχα. «Να είστε επαγγελματίες στις γιορτές», είπε για ακόμα μία φορά.
 

Ο Χιμένεθ μπορεί να  αναχώρησε μία ημέρα νωρίτερα από την Ελλάδα, ώστε να πάει στην Ισπανία και να κάνει διακοπές με την οικογένεια του, ωστόσο το… μυαλό του θα βρίσκεται εδώ και πιο συγκεκριμένα στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για την κατάσταση στην οποία θα βρει τους παίκτες του μετά το τριήμερο ρεπό του Πάσχα, καθώς τις προηγούμενες φορές που υπήρξε ανάλογη… χαλάρωση, κάποιοι «κιτρινόμαυροι»… παραχαλάρωσαν και πήραν λίγα κιλάκια.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν, ο Χιμένεθ και στην σημερινή του ομιλία, η οποία ήταν και η τελευταία για αυτή την εβδομάδα, αφού η αυριανή προπόνηση θα γίνει υπό τις οδηγίες των συνεργατών του, έκανε ξανά λόγο για επαγγελματίες! «Αύριο δεν θα είμαι μαζί σας. Αλλά θέλω να δουλέψετε με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια σοβαρότητα, σαν να είμαι εδώ. Μετά θα έχετε μπροστά σας αρκετές μέρες να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ.

Και συνέχισε: «Θέλω να είστε προσεχτικοί και να μείνετε συγκεντρωμένοι ακόμα και τις μέρες που θα είστε σε άδεια. Δεν σας ζητάω να μην χαλαρώσετε, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πόσο σημαντικό είναι αυτό που έχουμε να κάνουμε από την Δευτέρα. Θέλω να είστε επαγγελματίες».

Θυμίζουμε πως ο Χιμένεθ είχε κάνει λόγο για επαγγελματισμό και στην ομιλία της Δευτέρας. Ο Ισπανός επιθυμεί την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει ένα ειδικό πρόγραμμα για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και σε καμία περίπτωση δεν θέλει κάποιοι από το ρόστερ να χρειαστεί να κάνουν… πρόγραμμα αδυνατίσματος, μετά τα αρνιά, τα αβγά και τα τσουρέκια του Πάσχα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags