Facebook Pixel Μουρίνιο, Ρονάλντο και ...πάρ΄την κάτω! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-21 00:38:00

Μουρίνιο, Ρονάλντο και ...πάρ΄την κάτω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μουρίνιο, Ρονάλντο και ...πάρ΄την κάτω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκδικήθηκαν οι Πορτογάλοι για τη Ρεάλ! Η τακτική του Μουρίνιο, η γκολάρα του Ρονάλντο στην παράταση και οι εκπληκτικοί Πέπε, Καρβάλιο, ξάπλωσαν την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου με 1-0!

Στο 103` της παράτασης Ντι Μαρία σέντραρε από αριστερά και ο Ρονάλντο με δυνατή κεφαλιά "κάρφωσε" τον Πίντο για το 1-0, γκολ που έδωσε στη Ρεάλ την κούπα!

Ο 2ος γύρος των "clasico" αυτή τη φορά ήταν με το μέρος της Ρεάλ! Σε έναν τελικό που οι δυο ομάδες είχαν από δύο ημίχρονα (το πρώτο η Ρεάλ), η "βασίλισσα" είχε δοκάρι με τον Πέπε στο 45`, στην Μπάρτσα ακύρωσαν γκολ του Πέδρο (σωστά),  αλλά τελικά οι "μπλάνκος" έδειξαν να το θέλουν περισσότερο!

Oι παίκτες του Γκουαρδιόλα στο δεύτερο μέρος μπήκαν καλύτερα πάντως. Στο 51' το σουτ του Πέδρο πέρασε άουτ και η συνέχεια ήταν όλη δικιά της αφού βρήκε χώρους και την ευκαιρία να κάνει το παιχνίδι της. Στο 57' το σουτ του Βίγια από πλάγια πέρασε άουτ, ενώ η πρώτη απειλή για την Ρεάλ ήρθε στο 64' με το μονοκόματο σουτ του Τσάμπι Αλόνσο που πέρασε έξω, ενώ στο 70` δεν μέτρησε σωστά το γκολ του Πέδρο.

Στο... καπάκι νέα ευκαιρία για την Μπάρτσα, καθώς τη λόμπα του Πέδρο, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κασίγιας, όπως και του Κασίγιας στο 81! Ο Ντι Μαρία πήγε να το κάνει στο 90`, αλλά ο Πίντο εκπληκτικά έβγαλε!

Η παράταση ανήκε στη Ρεάλ! Ο Ρονάλντο στο 98` προειδοποίησε με σουτ, αλλά στο 103` τίναξε τα δίχτυα κι έκανε το 1-0!! Μάλιστα, οι μπλάνκος μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς στο 108` όταν ο Πίντο είπε όχι στον Αντεμπαγιόρ, ο Ρονάλντο πήρε το ριμπάουντ και έκανε το σουτ, η μπάλα κοντραρε και έφυγε κόρνερ!

Τελικά, η Ρεάλ το σήκωσε 18χρονια μετά το τελευταίο της Κύπελλο και μετά από 3 χρόνια... ξηρασίας!

 

Το δοκάρι του Πέπε

 

Το γκολ του Πέδρο που δεν μέτρησε

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags