Facebook Pixel "Βγάλτε τις φανέλες" και ...ντου! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2010-12-18 23:06:00

"Βγάλτε τις φανέλες" και ...ντου! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Βγάλτε τις φανέλες" και ...ντου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκρηξη και επίθεση οπαδών στους παίκτες, προκάλεσε η νέα απογοητευτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού και η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου με 0-1 στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική. Το γκολ ο Μόνχε στο 78΄.

"Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από ΄δω" και "Εμείς στην ανεργία κι εσείς μες στη χλιδή, τιμήστε το τριφύλλι, τελειώνει η υπομονή", ήταν κάποια από τα συνθήματα που ακούστηκαν, ενώ η λήξη βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν και τους παίκτες του Παναθηναϊκού να ακούνε τα σχολιανά τους από την εξέδρα και να δέχονται βροχή αντικειμένων.

Μόνο ο Σισέ έφυγε περπατώντας, οι υπόλοιποι έτρεχαν για να γλιτώσουν! Σοκαρισμένος παρακολουθούσε τα επεισόδια ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας, ο οποίος αντιλαμβανόταν πως πλέον το ΟΑΚΑ θα κλείσει για καιρό λόγω τιμωρίας, αφού ο Παναθηναϊκός είναι υπότροπος φέτος.

Την ίδια στιγμή, αρκετοί οπαδοί έκαναν "ντου" στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες, οι οποίοι έτρεχαν στη φυσούνα για να γλιτώσουν!

Εκτός από τους παίκτες, αποδοκιμάστηκε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για τις περίεργες επιλογές του. Θυμηθείτε το φιλμ του αγώνα, όπως τον κάλυψε ο νέος sportdog.

Ο αγώνας:

ΛΗΞΗ: Ο Ολυμπιακός Βόλου κερδίζει 1-0 στο ΟΑΚΑ και οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποδοκιμάζονται έντονα και δέχονται βροχή αντικειμένων από την εξέδρα. Πολλοί οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνηγούσαν τους παίκτες.

90΄+3΄: Καμία αντίδραση ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ!

90΄+2΄: Ρόκας αντί Μαρτίν σε αλλαγή σκοπιμότητας.

81΄: Τομάς αντί Μόνχε στη δεύτερη αλλαγή του Ολυμπιακού.

78΄ ΓΚΟΛ: Ο Ούμπιντες μπαίνει από δεξιά στην περιοχή του Παναθηναϊκού, σουτάρει από πλάγια θέση, η μπάλα κοντράρει και αλλάζει ελαφρώς πορεία, ο Τζόρβας αποκρούει προσωρινά και ο Μόνχε παίρνει το ριμπάουντ για να γράψει το 0-1 με δυνατό αριστερό σουτ! "Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από ΄δώ" φωνάζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!

73΄: Αποδοκιμασίες στην αλλαγή του Μερίνου από τον Γκαρσία. Ο Ισπανός χειροκροτήθηκε όταν μπήκε, οπότε η γιούχα πήγαιονε για Μαρίνο ή Φερέιρα!

66΄: Επικίνδυνη σέντρα του Σισέ, περνάει από τον Λέτο.

65΄: Δεύτερη αλλαγή από Φερέιρα, που βάζει δεύτερο φορ στο γήπεδο, με τον Πετρόπουλο αντί του Χριστοδουλόπουλου.

63΄: Μακρινό σουτ του Μαρτίν, αποκρούει ο Τζόρβας.

62΄: Μπρέσκα αντί Καπετάνου για τον Βόλο. Το ζητάει το ματς ο Τσιώλης.

60΄: Σέντρα του Χριστοδουλόπουλου από δεξιά, κεφαλιά του Σισέ από το πέναλτι, άουτ.

50΄: Κίτρινη στον Ντολεζάι για καθυστερήσεις. Αποδοκιμασίες για τον Ολυμπιακό από την εξέδρα.

49΄: Κουβέντα με τον Σανκαρέ έχει πιάσει ο Σισέ, αλλά δεν μπορεί να τον αποσυντονίσει προς το παρόν...

46΄: Κουφή αλλαγή από Φερέιρα. Ιωαννίδης αντί Νίνη!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πόνεσαν τα μάτια μας από το θέαμα, πονάνε και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από την εικόνα της ομάδας τους. Με αποδοκιμασίες αποχώρησαν οι πράσινοι για τα αποδυτήρια. "Εμείς στην ανεργία κι εσείς μες στη χλιδή, τιμήστε το τριφύλλι, τελειώνει η υπομονή", φωνάζει ο κόσμος. Τα άκουσε και ο Τριτσώνης. Υπανάπτυκτη η ανάπτυξη του τριφυλλιού. Από τους μέσους, αν εξαιρέσουμε τα τρεξίματα του Μαρίνου και κάποιες ατομικές (αλλά αναποτελεσματικές) προσπάθειες του Λέτο, ψάχνουμε να βρούμε ...ποιοι άλλοι παίζουν! Καλοστημένος ο Βόλος, κρατάει εύκολα το 0-0.

44΄: Κίτρινη και στον Νίνη, για δυνατό μαρκάρισμα στον Μόνχε.

34΄: Κίτρινη στον Λέτο για τράβηγμα στον Μόνχε. Ο Αργεντίνος μετά το σφύριγμα κλότσησε την μπάλα

27΄: Πρώτη ...κανονική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, αλλά με γκρίνιες από τον Βόλο. Ο Λέτο βρίσκει τον Σισέ στην πλάτη της άμυνας, εκείνος από θέση οφσάιντ σουτάρει δυνατά και ο Γιακούποβιτς αποκρούει

25΄: Πέρασαν 25 λεπτά κι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πατήσει περιοχή. Θεατής χωρίς εισιτήριο ο Σισέ, μπαλιές περιμένει και μπαλιές δεν παίρνει.

20΄: Σέντρα - σουτ του Σεϊταρίδη, δύσκολα σε κόρνερ ο Γιακούποβιτς.

16΄: Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία είναι για τον Βόλο. Ο Μαρτίν βγαίνει από κανονική θέση στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού και το διαγώνιο, αριστερό σουτ που επιχειρεί, περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Τζόρβα.

10΄: Δεν πατάει περιοχή ο Παναθηναϊκός. Παιχνίδι χωρίς ουσία. Η εξέδρα γκρίνιαξε σε 2-3 δυνατά μαρκαρίσματα των παικτών του Ολυμπιακού.

1΄: Αγριεμένος ξεκινά ο Βόλος. Ο Μητρόπουλος ξαπλώνει τον Λέτο με σκαριά στον αστράγαλο!

---------------------

Δεξιός μπακ ο Γιούρκας, στόπερ ο Σαριέγκι, ο Μαρίνος δίπλα στον Κατσουράνη, βασικοί και οι Λέτο, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος σε ένα ασυνήθιστο σχήμα!

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Μαρίνος (73΄ Γκαρσία), Νίνης (46΄ Ιωαννίδης), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (65΄ Πετρόπουλος), Σισέ.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Αλβάρεζ, Ζαραδούκας, Ούμπιντες, Σανκαρέ, Ζέλεσι, Μόνχε, Καπετάνος (62΄ Μπρέσκα), Μαρτίν (90΄+2΄ Ρόκας).

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags