Facebook Pixel Πιστός στην Κατάνια ο Λέτο
| 2014-05-19 23:06:00

Πιστός στην Κατάνια ο Λέτο

Πιστός στην Κατάνια ο Λέτο

Μπορεί η Κατάνια να υποβιβάστηκε στη Serie B, ωστόσο ο Σεμπάστιαν Λέτο παραμένει στην ομάδα, καθώς το συμβόλαιό του επεκτάθηκε γι' ακόμα μία σεζόν.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση: "Δεν ήθελα να εγκαταλείψω την Κατάνια σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Αυτή η ομάδα μου έδωσε ξανά αυτοπεποίθηση και θα ήθελα να το ξεπληρώσω βοηθώντας την να επιστρέψει στη Serie A. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να μάθουμε από τα λάθη μας και να δώσουμε ξανά πίσω το χαμόγελο στους οπαδούς μας".

Ο Λέτο, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην Κατάνια έπαιξε σε 27 ματς και πέτυχε 3 γκολ, δήλωσε χαρούμενος για την παραμονή του: "Γνώριζα πως θα ήταν περίεργα για μένα μετά το μεγάλο διάστημα αποχής μου. Συνάντησα μεγάλες δυσκολίες και δεν μπόρεσα να δείξω από την αρχή αυτά που είμαι σε θέση να κάνω στο γήπεδο. Προπονήθηκα σκληρά χωρίς να κατηγορώ τα προβλήματά μου. Βελτιώθηκα, δέθηκα με την ομάδα, είμαι καλά και μπορώ να τα πάω ακόμη καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την επέκταση του συμβολαίου μου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags