Facebook Pixel Μάνατζερ Νάτχο: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει καμία πρόταση»!
| 2014-05-22 17:26:00

Μάνατζερ Νάτχο: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει καμία πρόταση»!

Μάνατζερ Νάτχο: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει καμία πρόταση»!

Ti γίνεται με την υπόθεση Νάτχο στον ΠΑΟΚ; Ποιες κινήσεις έχει κάνει ο Ιβάν Σαββίδης; Τι περιμένει ο παίκτης και πότε θα λήξει το... σήριαλ; Ο μάνατζερ του Ισραηλινού, Λεονίντι Ιστράτι, δίνει όλες τις απαντήσεις!

Το όνομα του Νάτχο, όπως είναι φυσιολογικό έχει προσελκύσει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και εάν ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να τον διατηρήσει στις τάξεις του, σίγουρα θα χρειαστεί να βιαστεί, αφού όπως επισημαίνει στην εφημερίδα «Metrosport» ο κ. Ιστράτι μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα ή το αργότερο έως τις αρχές του επόμενου στις τάξεις του Ισραηλινού θέλουν το ζήτημα να κλείσει οριστικά.

«Δεν έχω ακόμη καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ, δεν μίλησε με μένα κανείς άνθρωπος της ομάδας, ούτε ο κ. Σαββίδης, ο οποίος είχε, πάντως, μία σύντομη συνομιλία με τον Νάτχο μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό» είπε αρχικά ο κ. Ιστράτι και συνέχισε τονίζοντας: «Δεν είναι καλό νομίζω να λέμε θεωρίες, εάν θέλει ο Σαββίδης εγώ είμαι ο επίσημος ο ατζέντης του μπορεί να με προσεγγίσει για να συζητήσουμε. Το τι σκέφτεται ο Νάτχο για τον ΠΑΟΚ είναι γνωστό, δεν χρειάζεται να λέμε ξανά τα ίδια…».

Φυσικά, ρωτήσαμε τον κ. Ιστράτι και για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει άλλες ομάδες για τον Νάτχο. «Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μπίμπρας από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ποτέ δεν έπαψε να συμβαίνει αυτό. Ηταν γνωστό ακόμη και πριν έρθει στον ΠΑΟΚ ότι τον βολιδοσκοπούν πολλές ομάδες» ήταν η απάντησή του.

Σε ερώτησή μας εάν μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται είναι η Γαλατάσαράι και η Ρόμα δήλωσε: «Ναι υπάρχει ενδιαφέρον και απ? αυτές τις ομάδες και από μερικές ακόμη. Όλα αυτά θα τα δείτε αργότερα».

Για το τέλος άφησε, πάντως, το καλύτερο, με την αναφορά του στο πότε ο Νάτχο θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του: «Πρόθεσή μας είναι τέλη του μήνα, αρχές του επόμενου να καταλήξουμε στην επιλογή μας. Δεν θέλουμε να καθυστερήσουμε παραπάνω», διευκρίνισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags