Facebook Pixel Τι σκάλωμα «έφαγε» η Ρίβερ με τον Ολυμπιακό;
| 2014-05-23 19:50:00

Τι σκάλωμα «έφαγε» η Ρίβερ με τον Ολυμπιακό;

Τι σκάλωμα «έφαγε» η Ρίβερ με τον Ολυμπιακό;

Μπορεί η Ρίβερ να έφαγε χυλόπιτα από τον Ολυμπιακό για τον Τσόρι, ωστόσο επιμένει να ανακατεύεται στα μεταγραφικά του. Ποιον παίκτη βολιδοσκοπεί;

Σε... κοινό δρόμο φαίνεται πως βαδίζουν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και της Ρίβερ Πλέιτ και όλα ξεκινάνε από την «τρέλα» που έχουν οι Αργεντινοί με τον Τσόρι Ντομίνγκες που έκανε εξαιρετική χρονιά στους Πειραιώτες.

Βέβαια, τα δημοσιεύματα και οι δηλώσεις από την Ρίβερ για επιστροφή του στον σύλλογο (είχε παίξει εκεί την σεζόν 2001-04 αλλά και ως δανεικός από την Βαλένθια την σεζόν 2011-12) έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες, ωστόσο το τελευταίο δεκαήμερο έφτασαν στην κορύφωσή τους, υποχρεώνοντας τον ίδιο τον Τσόρι να βγει και να πει πως «Είναι δύσκολο να με δώσει ο Ολυμπιακός. Πάντα αγαπούσα τη Ρίβερ και θα ήθελα να επιστρέψω. Είναι η χώρα μου, το ποδόσφαιρο και όταν έφυγα από εδώ, πάντα ένιωθα παράξενα. Είναι δύσκολο να δεχτεί η άλλη πλευρά την αποχώρησή μου, γιατί προσωπικά έκανα μια πάρα πολύ καλή χρονιά».

Μετά λοιπόν και από αυτές τις δηλώσεις, στην Ρίβερ φαίνεται πως... χώνεψαν την χυλόπιτα και στράφηκαν σε άλλες περιπτώσεις, οι οποίες όμως έχουν και πάλι σχέση με τον Ολυμπιακό όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty».

Αναφερόμαστε στο ενδιαφέρον των Αργεντινών για τον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να απασχολήσει και τους πρωταθλητές Ελλάδας το φετινό καλοκαίρι και η περίπτωση του οποίου είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Premier League...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags