Facebook Pixel Οι ΑΕΚτζήδες... μίλησαν! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-05-23 21:13:00

Οι ΑΕΚτζήδες... μίλησαν! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ΑΕΚτζήδες... μίλησαν! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία πολλών φίλων της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Φιλαδέλφεια συλλαλητήριο στήριξης για την «Αγια Σοφιά». Συνθήματα για ΣΥΡΙΖΑ – Δούρου.

Οπαδοί της ΑΕΚ μετά από το κάλεσμα της Original συγκεντρώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το παλιό γήπεδο, προκειμένου να στείλουν το μήνυμα ότι στηρίζουν «Αγιά Σοφιά».

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, αφού ξεπέρασαν τους 4.000, ενώ στον χώρο βρέθηκαν επίσης οι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Πλατέλλας, Δημήτρης Ανάκογλου, Ηλίας Βούρας, Βασίλης Ρόβας, Φώτης Κέζος, Νίκος Αργυρίου, Τρύφωνας Καζβιρόπουλος όπως και οι Μιχάλης Παυλής και Αντώνης Κέζος ενώ παρών δήλωσε και ο Ηλίας Ατματσίδης.

Επίσης εκεί ήταν και ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλης Ασλανίδης, με τον γενικό γραμματέα της Ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου και το μέλος της διοικούσας επιτροπής Βάγια Βρεττάκου.

Οι φίλοι της ΑΕΚ φώναξαν συνθήματα για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, υβριστικά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, της Δούρου και του Μώραλη, ενώ... ανανέωσαν το ραντεβού τους σε περίπτωση που κάποιος βάλει «εμπόδια» στην κατασκευή του νέου γηπέδου.

**βίντεο από gazzetta.gr και aek1924.gr








|













 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags