Facebook Pixel Ρεάλ, με συνταγή Μπάγερν!
Ποδόσφαιρο
| 2014-05-23 23:21:00

Ρεάλ, με συνταγή Μπάγερν!

Ρεάλ, με συνταγή Μπάγερν!

Να επαναλάβουν τις εμφανίσεις των ημιτελικών με την Μπάγερν ζητάει από τους παίκτες της Ρεάλ ο Κάρλο Αντσελότι, ενόψει του αυριανού τελικού του Champions League με την Ατλέτικο (24/5, 21:45). Τι γίνεται με Ρονάλντο;

"Είμαι ήρεμος, χωρίς καθόλου ένταση. Σε τέτοιου είδους αγώνες δεν χρειάζεται ο προπονητής να κάνει πολύ δουλειά. Ό,τι έκανε, έκανε. Οι παίκτες βρίσκονται από μόνοι τους σε τρομερή εγρήγορση και έχουν τεράστιο κίνητρο. Εγώ ονειρεύομαι να τους δω να επαναλαμβάνουν τις εμφανίσεις που έκαναν με τη Μπάγερν", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της "Βασίλισσας" στην αποψινή συνέντευξη Τύπου.

Ο Αντσελότι εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ετοιμότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ τόνισε πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει για τους Πέπε και Μπενζεμά: "Με τον Κριστιάνο και τον Μπέιλ δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Πέπε και Μπενζεμά δεν προπονήθηκαν αυτή την εβδομάδα. Θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή".

Για τον τρόπο με τον οποίο η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο, ο Ιταλός προπονητής, εξήγησε: "Εμείς οφείλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Θα είναι ένας αγώνας που θα έχει τακτικές λεπτομέρειες. Όπως κι εμείς, έτσι και η Ατλέτικο μπορεί να τρέξει στην αντεπίθεση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να επιτεθούμε και να αμυνθούμε με την ίδια προσοχή. Εκτιμώ ότι θα είναι ένα ισορροπημένο ματς μεταξύ άμυνας και επίθεσης".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags