Facebook Pixel Πικραμένος με ΠΑΟΚ ο Λίνο!
| 2014-05-24 12:55:00

Πικραμένος με ΠΑΟΚ ο Λίνο!

Πικραμένος με ΠΑΟΚ ο Λίνο!

Ποιο είναι το μεγάλο παράπονο του Βραζιλιάνου;

Πικραμένος αναχώρησε για την πατρίδα του ο Λίνο, καθώς περίμενε πως θα είχε «κλείσει» η ανανέωση συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν...

Ο 38χρονος μπακ-χαφ τόνισε ότι ζήτησε καλύτερο συμβόλαιο από το περυσινό, διότι έκανε γεμάτη χρονιά (κι ενώ ο ΠΑΟΚ του προτείνει μείωση) και ότι δεν θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο του χρόνου, την ώρα που ο «δικέφαλος» τον προορίζει για σκάουτερ.

«Η πρόταση που μου έγινε με έκανε να νιώσω ότι δεν έχω τόσο μεγάλη αξία», ανέφερε μέσω των «Σπορ του Βορρά», αλλά έκανε την εκτίμηση πως στο τέλος θα τα βρουν, καθώς υπάρχει διάθεση.

Η διαφωνία ήταν στο οικονομικό;

«Όχι μόνο. Ύστερα από μία γεμάτη αγωνιστικά χρονιά για μένα και σύμφωνα με αυτά που προσέφερα, ζήτησα ένα λίγο καλύτερο συμβόλαιο από το περσινό. Λογικό δεν είναι; Οι παίκτες αμείβονται για αυτά που προσφέρουν. Επίσης δεν θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο του χρόνου και σε αυτά που μου πρόσφεραν ήταν από του χρόνου να κρεμάσω τα παπούτσια μου για να γίνω σκάουτερ στη Νότια Αμερική. Εγώ πιστεύω ότι μπορώ να παίξω σε καλό επίπεδο για άλλα 2-3 χρόνια παρότι τον Ιούλιο μπαίνω στα 38 μου! Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να κλείσουμε πιο εύκολα το θέμα της παραμονής μου, αλλά κάθε χρόνο πάει όλο και πιο πίσω. Φέτος είχαμε πει από τον Μάρτιο να μιλήσουμε για την παραμονή μου και τώρα τελειώνει ο Μάιος και συμφωνία δεν κάναμε. Αυτό με στεναχωρεί λίγο, γιατί περίμενα να συμφωνήσουμε πιο εύκολα».

Τελικά πιστεύεις ότι θα μείνεις;

«Όλοι μου είπαν ότι είμαι σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ, ότι πρέπει να μείνω και να βοηθήσω και την επόμενη σεζόν, αλλά η πρόταση που μου έγινε με έκανε να νιώσω ότι δεν έχω τόσο μεγάλη αξία. Θεωρώ ότι στο τέλος θα τα βρούμε με τον ΠΑΟΚ, αλλά θα ήθελα να έχει κλείσει ήδη αυτό το θέμα. Το γεγονός είναι ότι και οι δύο πλευρές θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί οπότε όταν υπάρχει θέληση πάντα βρίσκεται μία λύση. Αλλά αυτή η συζήτηση με την ομάδα έπρεπε να είχε γίνει ήδη...».

Οπότε τι περιμένεις για να μείνεις;

«Ο,τι είχα να πω το είπα στη διοίκηση. Πλέον το αν θα μείνω, που θέλω να πιστεύω ότι θα μείνω, είναι στα χέρια του ΠΑΟΚ. Το σίγουρο είναι ότι νιώθω πως μπορώ να παίξω περισσότερο από ακόμη ένα χρόνο μπάλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags