Facebook Pixel «Αυτά συμβαίνουν με Νάτχο!»
| 2014-05-24 23:00:00

«Αυτά συμβαίνουν με Νάτχο!»

«Αυτά συμβαίνουν με Νάτχο!»

Ο ατζέντης του Νάτχο μιλάει για την περιβόητη πρόταση των πέντε εκατομμυρίων από τον ΠΑΟΚ, για τις συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και για την... Ίντερ.

Ένα από τα «καυτά» θέματα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι η παραμονή ή όχι του Μπίμπρας Νάτχο. Ο Ισραηλινός ήρθε τον Ιανουάριο και αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη του Δικεφάλου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κόσμος και διοίκηση τον θέλουν και τη νέα χρονιά στα ασπρόμαυρα, με τον Ιβάν Σαββίδη να του προτείνει συμβόλαιο με απολαβές κοντά στα πέντε εκατομμύρια!

Ο μάνατζερ του Νάτχο, Λεονίντ Ιστράτι, μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK για τα όσα συμβαίνουν με την υπόθεση του πελάτη του.

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο ατζέντης του Ισραηλινού για τις προτάσεις που έχει, τον Γέρμαν Τσιστιάκοφ και τις σκέψεις του Νάτχο.

Ισχύει η πρόταση των πέντε εκατομμυρίων του ΠΑΟΚ στον Νάτχο;

«Είναι η πολιτική μου να μην μιλάω ποτέ για λεφτά στους δημοσιογράφους, αλλά πρέπει να σου πω πως τα λεφτά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον Νάτχο. Για παράδειγμα ήδη αρνήθηκε πολύ καλές προτάσεις από τη Ρωσία».

Πόσες ομάδες ενδιαφέρονται για αυτόν και αν μέσα σε αυτές είναι και οι Γαλατασαράι, Μίλαν, Ίντερ;

«Ο πελάτης μου έχει «καυτές» προσφορές, στις οποίες πρέπει να απαντήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται και επίσης έχουμε προτάσεις οι οποίες μπορούν να περιμένουν. Είναι αλήθεια πως οι ομάδες που ανέφερες, όντως ενδιαφέρονται, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τον Νάτχο στην Ιταλία, γιατί δεν έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο. Εκεί είναι πολύ σημαντικός αυτός ο παράγοντας. Ο Μπίμπρας έχει τις προτεραιότητες του και εγώ πρέπει να τις λάβω σοβαρά υπόψιν.

Μέχρι πότε θα αποφασίσει ο Μπίμπρας πού θα συνεχίσει την καριέρα του;

«Έχουμε αρκετό χρόνο για να αποφασίσουμε για αυτό. Πιστεύω πως στο δεύτερο μισό του Ιουνίου θα έχουμε απάντηση σε αυτό το ερώτημα».

Ο Γκέρμαν Τσιστιάκοφ αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα αυτό για την παραμονή του Νάτχο στον Δικέφαλο;

«Είναι πολύ κρίμα που ο Τσιστιάκοφ δεν είναι πλέον στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω γιατί έφυγε, αλλά ξέρω πως αγαπούσε πολύ αυτή την ομάδα και ήταν δίκαιος. Ο Νάτχο ήρθε στον ΠΑΟΚ περισσότερο εξ αιτίας του. Είναι πολύ επίμονος, όταν θέλει να πείσει έναν παίκτη. Ίσως, η επιμονή του θα μπορούσε να μας φανεί χρήσιμη τώρα».

Ποιες πιθανότητες δίνετε στο να παραμείνει ο πελάτης σας στη Θεσσαλονίκη;

«Δεν έχω απάντηση σε αυτήν την ερώτηση αυτή τη στιγμή».

Έχετε μιλήσει ποτέ με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, για κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή;

«Δυστυχώς δεν μίλησα με τον κύριο Σαββίδη και είμαι πολύ στεναχωρημένος για αυτό. Ωστόσο, ξέρω τον ΠΑΟΚ πολύ καλά. Παρακολούθησα πολλά παιχνίδια του την άνοιξη. Εκπροσωπώ πολλούς σπουδαίους παίκτες που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, όπως οι: Εμβιλά, Ρόντον, Μποκέτι, Νομπόα, Γουακάσο, Αρλαούσκις, αλλά και πολλούς άλλους».

Είναι όντως ικανοποιημένος ο Νάτχο από την ζωή του στη Θεσσαλονίκη;

«Η οικογένεια του Νάτχο ένιωσε πολύ άνετα στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη με καλούς ανθρώπους. Ο Μπίμπρας ήταν πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, καθώς βρήκε μια καλή φιλόδοξη και ενωμένη ομάδα».

Πηγή: http://inpaok.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags