Facebook Pixel Σκότωσε το θεριό πριν την κατασπαράξει
Ποδόσφαιρο
| 2014-05-25 00:45:00

Σκότωσε το θεριό πριν την κατασπαράξει

Σκότωσε το θεριό πριν την κατασπαράξει

Το πήρε το δέκατο η Ρεάλ. Με πολύ κόπο, άγχος και αρκετή τύχη. Επρεπε να σκοτώσει ένα θεριό. Κουρασμένο και καμένο, αλλά θεριό. Γράφει ο Αποδυτηριάκιας...

Θεριό ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης για 94 λεπτά μέχρι την κεφαλιά και την ισοφάριση του Ράμος.

Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν μια ομάδα που τελικά, δέχθηκε 4 γκολ, δημιούργησε την ανάγκη να μιλήσεις και να γράψεις περισσότερο γι' αυτήν και λιγότερο για την αντίπαλό της που κατέκτησε το τρόπαιο.

Το θαύμα της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν μικραίνει από την ήττα στον τελικό. Με 14 παίκτες, όχι τόσο λαμπερούς όπως αυτοί της Ρεάλ, όλη τη σεζόν σε δυο μέτωπα έφτασε μέχρι το τέλος. Αθλος. Δεν άντεξε παρότι είχε συμπαγή τακτική γαρνιρισμένη με μπόλικο πάθος. Από γκέλα του Κασίγιας προηγήθηκε, με ενέργεια αποσυντόνισε την αντίπαλό της, από μια στιγμή αδράνειας έχασε για δευτερόλεπτα το τρόπαιο.

Η Ρεάλ εφόσον ξαναμπήκε στη διεκδίκηση είχε περισσότερα όπλα για να ολοκληρώσει τη δουλειά. Μυαλό και πνευμόνια ο Μόντριτς, ακόμα κι εκεί που οι συμπαίκτες του είχαν θολώσει. Δυνάμεις ο Μπέιλ και ο Ντι Μαρία. Διόρθωσαν όλες τις ανορθογραφίες των υπολόπων. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε ελάχιστα στη σκηνή. Με πέναλτι έγραψε τον επίλογο και τα τελευταία πανηγυρικά καρέ, μιας νίκης που γράφεται στην ιστορία.

ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ συμφωνία του Ντιέγκο Κόστα με την Σέρβα γιατρέσα, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags