Facebook Pixel «Μας έκανε χειρονομία»
| 2011-01-05 01:03:00

«Μας έκανε χειρονομία»

«Μας έκανε χειρονομία»

Την δική τους θέση για τα ρατσιστικά συνθήματα κατά του Σισέ εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ξάνθης, οι οποίοι όχι μόνο τα διαψεύδουν, αλλά ισχυρίζονται πως υπήρξαν και χειρονομίες από την πλευρά του «πράσινου» άσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “Xanthifans”:

«Ύστερα από δημοσιεύματα διαφόρων αθλητικών «σαιτ» που αναρτήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα της Αθήνας θέλουμε να προβούμε σε ανακοίνωση για την αποκατάσταση της αλήθειας και της αξιοπρέπειας μας σαν άνθρωποι πάνω απ’ όλα και μετά σαν οπαδοί-φίλαθλοι.

Καταλαβαίνουμε ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι αναγκασμένα να καλύψουν τις αδυναμίες, μερικές φορές και τις φούσκες των μεγάλων τους ομάδων ρίχνοντας αλλού το βάρος. Δημοσιεύματα περί ρατσιστικών συνθημάτων κατά των «στολιδιών» του ελληνικού ποδοσφαίρου μόνο γελοία μπορούν να χαρακτηριστούν καθώς έχουμε αποδείξει έμπρακτα την αντίθεση μας σε τέτοιου είδος φαινόμενα και συμπεριφορές τα οποία δεν μας εκφράζουν ιδεολογικά.

Ουδέποτε ακούστηκε ρατσιστικό σύνθημα στο γήπεδο μας και δεν πρόκειται να ακουστεί για τον Σισέ και για οποιονδήποτε Σισέ πόσω μάλλον για παίκτη της δικής μας ομάδας και προκαλούμε αυτούς που τα δημοσίευσαν να αποδείξουν μαζί με το βίντεο του αγώνα το αντίθετο. Απεναντίας έχουμε να καταγγείλουμε την προσπάθεια κάλυψης των συμπεριφορών των «στολιδιών» ΣΑΣ για επίδειξη των «στολιδιών» ΤΟΥΣ και την προκλητική επίδειξη του μεσαίου δακτύλου ΤΟΥΣ προς τους οπαδούς της Ξάνθης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags