Facebook Pixel Πιο δύσκολο το έργο του Άγγελου ή του Στέφενς;
| 2014-05-26 23:08:00

Πιο δύσκολο το έργο του Άγγελου ή του Στέφενς;

Πιο δύσκολο το έργο του Άγγελου ή του Στέφενς;

«Ντου από Παντού» για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης και η σύγκριση με τον δικέφαλο του Στέφενς.

Διαβάζει κανείς στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ πόσοι παίκτες μπορεί να φύγουν από τον δικέφαλο. Είτε επειδή ήταν δανεικοί, είτε επειδή δεν κάνουν, είτε επειδή το συμβόλαιό τους τελειώνει.

Και καταλαβαίνει εύκολα ο καθένας ότι ο δικέφαλος την επόμενη χρονιά θα έχει μια καινούργια ομάδα. Κι αυτό επειδή το ρόστερ θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό.

Το έργο

Έχει ή δεν έχει πολλή δουλειά ο Άγγελος Αναστασιάδης; Έχει ή δεν έχει δύσκολο έργο;

Και μάλιστα το έργο του Άγγελου είναι πιο δύσκολο από του Στέφενς κατά τη γνώμη μου. Με την έννοια ότι και κάποιους παίκτες από το προηγούμενο ρόστερ παραλάμβανε ο Ολλανδός όταν καθόταν στο τιμόνι και για τις μεταγραφές έπεσαν πολλά λεφτά το περασμένο καλοκαίρι.

Με ταβάνι

Το λέω αυτό επειδή σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αναμένεται να μειωθεί κάπως το μπάτζετ στον ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρυσι. Ίσως και κατά 20%.

Έτσι κι ένα ολοκαίνουργιο ρόστερ θα έχει ο Άγγελος και θα υπάρχει, λογικά, ένα ταβάνι στις μεταγραφές. Όχι ιδιαίτερα χαμηλό, αλλά θα υπάρχει όπως φαίνεται.

Δεν μάσησε

Από εκεί και πέρα, βέβαια, είναι γνωστό ότι ο Αναστασιάδης ποτέ δεν μάσησε από τέτοιου είδους καταστάσεις στην καριέρα του. Ξέρει να παλεύει και να φτιάχνει ομάδα. Έχει τον τρόπο του, δηλαδή, για να τα καταφέρνει. Και μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ ούτως ή άλλως θα ενισχυθεί. Ακόμα και λίγο να πέσει το μπάτζετ, πάλι θα είναι μια χαρά. Και μόνο ότι θα έχει το δεύτερο υψηλότερο μπάτζετ στην λίγκα, λέει πολλά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags