21/04/11 - 19:15

«Πόρτα» σε Ζαγοράκη για τους… γνωστούς λόγους

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τουλάχιστον το τρέχον χρονικό διάστημα, εμφανίζεται ο Γιάννης Παπαδόπουλος, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε.  

«Πόρτα» σε Ζαγοράκη για τους… γνωστούς λόγους
39.899views 0shares

Ο πρώην υπεύθυνος οικονομικών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τόνισε πως η πρόταση που του έγινε από τον Θόδωρο Ζαγοράκη είναι ιδιαίτερα τιμητική, αλλά δεν έχουν πάψει να ισχύουν οι λόγοι της αποχώρησης του.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Πριν από μερικές ημέρες σε συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρο Ζαγοράκη μου έγινε η πρόταση να αναλάβω εκ νέου την οικονομική διαχείριση της αγαπημένης ομάδας μας. Στην συζήτηση που επακολούθησε επιφυλάχτηκα να απαντήσω σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Στην σημερινή μας συνάντηση εξήγησα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ότι με τιμά η πρότασή του, ωστόσο δεν έχουν πάψει να υφίστανται οι λόγοι αποχώρησής μου από την διοίκηση της ΠΑΕ. Άλλωστε η συμμετοχή μου τόσο στο ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ καθώς και στην επιτροπή διαφάνειας η οποία έχει συσταθεί μετά από την απόφαση της ΓΣ του ερασιτέχνη δεν μου επιτρέπουν επί του – παρόντος – καμία περαιτέρω ενασχόληση».

Με εκτίμηση

Ιωάννης Παπαδόπουλος


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ