Facebook Pixel Οι κυράτσες των εκπομπών και αυτοί που τρώνε πατατάκια με ωραία μπάλα
| 2011-04-21 20:20:00

Οι κυράτσες των εκπομπών και αυτοί που τρώνε πατατάκια με ωραία μπάλα

Οι κυράτσες των εκπομπών και αυτοί που τρώνε πατατάκια με ωραία μπάλα

Ανάλυση του χθεσινού ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα έκανε ο Νίκος Αλέφαντος, ενώ εξέφρασε και τον θαυμασμό του για τις προπονητικές ικανότητες του Ζοσέ Μουρίνιο.

• Να ακούτε τον Αλέφαντο ρε. Μετά το 5-0 που ήταν ο Μουρίνιο στην αρχή ακόμα της δουλειάς του στη Ρεάλ, είχαν βγει όλοι και έλεγαν τις κοτσάνες τους. Μόνο εγώ δεν άλλαξα, δεν πήγα όπου φυσάει ο άνεμος. Μουρίνιο ρε, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, σας τα είχα πει και πριν το ματς.


• Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι αυτό που παίζει η Ρεάλ. Το ποδόσφαιρο είναι τακτική, είναι σκάκι, δεν είναι «μπάτε σκύλοι αλέστε και παίξτε όπως να είναι, επιθετικά». Εμένα οι πολλές πάσες, πόδι με πόδι, κατοχή 70%, δεν μου λένε πολλά πράγματα, δεν εντυπωσιάζομαι από αυτά. Αυτά είναι για τις κυράτσες, να τις καλούν στις εκπομπές και για αυτούς που τρώνε πατατάκια. Και πέρσι τα ίδια έκανε η Μπαρτσελόνα, αλλά τη βρήκε στο ξέφωτο ο Μουρίνιο με την Ίντερ και την έστειλε στο σπίτι της! «Άντε γεια» της είπε στο Τσάμπιονς Λιγκ και το σήκωσε εκείνος με την Ίντερ. Και έμεινε στην Μπαρτσελόνα η «ωραία μπάλα».


• Είχε να πάρει Κύπελλο 18 χρόνια η Ρεάλ και το πήρε τώρα με τον Μουρίνιο. Είχε να μπει στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ 8 χρόνια και μπήκε φέτος με τον Μουρίνιο, και πήγε και στα ημιτελικά. Ο καλύτερος πελάτης τόσα χρόνια της Λιόν ήταν η Ρεάλ. Αλλά την απέκλεισε φέτος ο Μουρίνιο.


• Στα 2 κολλητά ματς με την Μπαρτσελόνα, έβαλε 3 χαφ να τρέχουν ανελέητα! Και τους έκανε σε κάθε ματς ξεχωριστές εκπλήξεις. Ενώ η Μπαρτσελόνα δεν ξέρει άλλο τρόπο, αυτό είναι το παιχνίδι της, αν βραχυκυκλώσει, ο Γκουαρντιόλα είναι με τα χέρια στις τσέπες. Ήταν όλοι τους χωρίς να χαλάσει η χωρίστρα, ήταν για να βάλουν ένα κουστουμάκι και να πάνε σε πάρτι! Κοντούληδες, άνευροι, σε μια φάση έπιασε ο Ράμος τον Βίγια από το λαιμό και τον σήκωσε σαν τσουβάλι! Σήκω πάνω ρε π… του είπε που θέλεις να μου πάρεις κόκκινη κάρτα. Και πράγματι είχε κάνει θέατρο, δεν είχε τίποτα.


• Έστειλε μήνυμα η Ρεάλ από το προηγούμενο ματς που έμεινε με 10 παίκτες, έχανε 0-1, αλλά το γύρισε το ματς με τις εκπληκτικές αλλαγές του Μουρίνιο. Πολλοί νόμιζαν ότι έτυχε. Ε πάρτε τώρα και το δεύτερο ματς, και τι ματς, ήταν τίτλος. Βγήκαν 400.000 κόσμος στη Μαδρίτη και τους αποθέωσαν σαν ήρωες.


Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο: www.katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags