Facebook Pixel «Ξέρω για ΠΑΟΚ, μίλησαν με την Καβάλα»
| 2011-04-21 21:32:00

«Ξέρω για ΠΑΟΚ, μίλησαν με την Καβάλα»

«Ξέρω για ΠΑΟΚ, μίλησαν με την Καβάλα»

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, ο οποίος τόνισε πως ήδη έχει μιλήσει με τον Σταύρο Ψωμιάδη, ώστε να πάρει το «οκ» και να… ανηφορίσει για Τούμπα!

Ο Νιγηριανός επιθετικός μίλησε στο Contra.gr και ξεκαθάρισε το τοπίο.

"Γνωρίζω πολύ καλά για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αφού ήδη έχουν έρθει σε επαφή με την Καβάλα. Οι άνθρωποι της Θεσσαλονίκης μίλησαν με τον Σταύρο Ψωμιάδη και βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Αν και έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου για ακόμα δύο χρόνια (2013), δεν αποκλείεται να αποχωρήσω νωρίτερα. Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει ένα βήμα μεγαλύτερο στην καριέρα του;", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ονουάτσι και συμπλήρωσε:

"Μίλησα με τον πρόεδρο (σ.σ Σταύρο Ψωμιάδη) και μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου, αρκεί να γίνει μία συμφέρουσα προσφορά. Τόσο εγώ όσο και ο κύριος Ψωμιάδης είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση. Αρκεί αυτή να είναι συμφέρουσα για όλους. Για εμένα, για την Καβάλα και για τους ανθρώπους της. Με τον πρόεδρο έχουμε μία άψογη συνεργασία και δεν θα μου κλείσει το δρόμο για κάτι καλύτερο. Η Καβάλα είναι η ομάδα που αγαπώ και θέλω το καλύτερο γι' αυτή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags