Facebook Pixel Προτάθηκε και αρέσει ο Πιζάρο
| 2011-04-22 20:24:00

Προτάθηκε και αρέσει ο Πιζάρο

Προτάθηκε και αρέσει ο Πιζάρο

Τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή θέλουν στον Ολυμπιακό, και στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκεται το όνομα του Νταβίντ Πιζάρο.

Ο 31χρονος Χιλιανός μέσος της Ρόμα έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους» και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά. Ο παίκτης έχει τα στοιχεία που θέλουν στο Λιμάνι, τεχνική κατάρτιση, δύναμη, νεύρο και μυαλό που μπορεί να κάνει άνω – κάτω τον αντίπαλο. Με λίγα λόγια, είναι ο… Ιμπαγάσα, αλλά τέσσερα χρόνια νεότερος, αφού και ο Χιλιανός είναι μικροκαμωμένος και τρέχει αδιάκοπα στον αγωνιστικό χώρο.

Το συμβόλαιό του λήγει σε δυο χρόνια, ωστόσο το γεγονός πως δεν πήρε συμμετοχές φέτος με τους «τζιαλορόσι» είναι κάτι που δεν του άρεσε και οι πληροφορίες τον θέλουν να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 31χρονος μέσος επιθυμεί σύλλογο, όπου θα έχει ρόλο βασικού και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα επιπλέον κίνητρο.Τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή θέλουν στον Ολυμπιακό, και στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκεται το όνομα του Νταβίντ Πιζάρο. Ο 31χρονος Χιλιανός μέσος της Ρόμα έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους» και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά. Ο παίκτης έχει τα στοιχεία που θέλουν στο Λιμάνι, τεχνική κατάρτιση, δύναμη, νεύρο και μυαλό που μπορεί να κάνει άνω – κάτω τον αντίπαλο. Με λίγα λόγια, είναι ο… Ιμπαγάσα, αλλά τέσσερα χρόνια νεότερος, αφού και ο Χιλιανός είναι μικροκαμωμένος και τρέχει αδιάκοπα στον αγωνιστικό χώρο.

Το συμβόλαιό του λήγει σε δυο χρόνια, ωστόσο το γεγονός πως δεν πήρε συμμετοχές φέτος με τους «τζιαλορόσι» είναι κάτι που δεν του άρεσε και οι πληροφορίες τον θέλουν να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 31χρονος μέσος επιθυμεί σύλλογο, όπου θα έχει ρόλο βασικού και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα επιπλέον κίνητρο.

Μοντάλι, ο άνθρωπος – κλειδί!

Στο όλο θέμα υπάρχει και ένα πρόσωπο – κλειδί που μπορεί να βοηθήσει στο μπαμ του καλοκαιριού, και αυτό δεν είναι άλλο από τον Τζιανπάολο Μοντάλι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον τεχνικό διευθυντή της Ρόμα και έτσι μπορεί να μιλήσει απευθείας μαζί του. Θυμίζουμε, πως το όνομα του Ιταλού έπαιξε αρκετά δυνατά για τον Ολυμπιακό, όμως ο Μοντάλι έμεινε στο Καμπιονάτο και ο Μαθία ήταν αυτός που ήρθε στο Λιμάνι.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags