Facebook Pixel «Δεν με άφηναν να φύγω»
| 2011-04-22 21:42:00

«Δεν με άφηναν να φύγω»

«Δεν με άφηναν να φύγω»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας, της Χιούστον Ντάιναμο, παραχώρησε ο Σέρχιο Κόκε.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μίλησε με αγάπη για την παλιά του ομάδα, τον Άρη και τη σχέση του με τους οπαδούς, αλλά άφησε και κάποιες αιχμές προς τη διοίκηση…

«Η κατάσταση με το συμβόλαιό μου στον Άρη δεν ήταν καλή, ο σύλλογος δεν με άφηνε να φύγω, και όλα ήταν πολύ δύσκολα... Δυστυχώς, μετά από δύσκολες διαπραγματεύσεις και μετά την έντονη επιμονή μου κατάφερα να πάρω τη μεταγραφή μου και σήμερα είμαι πολύ ικανοποιημένος που πήγα στις ΗΠΑ» τόνισε ο Κόκε.

Ο Ισπανός στάθηκε στην άρνηση του Άρη, αλλά και στις εξαιρετικές σχέσεις με τον κόσμο του Άρη. «Ήμουν στον Άρη πέντε χρόνια και τους εξέφρασα την επιθυμία μου να φύγω, όμως δεν με άφηναν, η κατάσταση δεν ήταν ξεκάθαρη για μένα. Χρωστάω πολλά στον Άρη, όμως είχε έρθει ο χρόνος να ψάξω κάτι καινούριο στην καριέρα μου. Έκλαψα όταν πήρα την απόφαση να φύγω, έψαχνα μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου.

Ήμουν λυπημένος που τους είπα αντίο και αυτοί επίσης έκλαψαν γιατί η σχέση μας είναι ένα προνόμιο που κάθε άνθρωπος θέλει, ήταν για μένα ευλογία να παίξω στον Άρη. Η σχέση μου ήταν εξαιρετική με τον κόσμο, έφυγα συγκινημένος και με αναμνήσεις».

Όσο για την προσαρμογή του στις ΗΠΑ, κατέληξε: «Δεν με ανησυχεί πραγματικά τίποτα για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, αφού έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου. Παίξαμε με επιτυχία κόντρα σε Σίτι και Ατλέτικο, οπότε μπορώ να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags